Μπάμπης Χριστόγλου

Υπεραπαραίτητος ένας ακόμα φορ στον Ολυμπιακό

SportDay

Διαπιστώνω τις τελευταίες μέρες ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει η τάση να μην αποκτηθεί επιθετικός. Πρέπει να στηριχθεί ο Μήτρογλου. Αλλωστε το είχε πει ο πρόεδρος ότι ο Θρύλος οφείλει να αναδείξει νέα παιδιά. Δεν αμφιβάλλω. Μπορεί, όμως, μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα να έχει τόσες λίγες επιλογές;

Λένε ότι με Μήτρογλου, Νταρμπισάιρ και Ντιόγο όλα θα είναι καλά. Δηλαδή για μία ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός θα είναι λειψός στην επίθεση. Θα γυρίσουμε και καλά το σύστημα σε 4-5-1 για να χρειάζεται μόνο ένας μπροστά. Και ποιος θα είναι εκείνος που θα σηκώσει το βάρος; Ποιος θα γίνει ο «νέος Ντάρκο» με τα 15-17 γκολ τον χρόνο; Ο Ντιόγο είναι περιφερειακός, ο Μήτρογλου είναι τώρα σε φόρμα και ο Αγγλος είναι τραυματίας. Εχουμε κάποιον κλασικό σούπερ επιθετικό και δεν τον ξέρω; Δεν υποτιμώ την αξία των παιδιών. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει πάντα υψηλές απαιτήσεις. Θέλει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τον Νταρμπισάιρ έξω για 2 μήνες τι θα γίνει; Αναγκαστικά θα παίζουμε με έναν επιθετικό και ο άλλος θα είναι έτοιμος για αλλαγή.

Μια στραβή να καθίσει με μικροτραυματισμό ή κάρτες, θα απομείνει ένας. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ο Κετσπάγια έλεγε ότι θέλει έναν ψηλό σέντερ φορ. Ο Μοριέντες, για παράδειγμα, θα έβγαινε ως αντι-Κοβάσεβιτς. Ο φουνταριστός σέντερ φορ πού είναι; Πάλι αλχημείες; Πάλι μισές δουλειές; Πάλι θα μας βγαίνει η ψυχή σε κάθε ματς; Πάλι ο προπονητής δεν θα μπορεί να βγάλει ενδεκάδα; Καταλάβατε τι έγινε στη Σλοβακία; Ηταν τραυματίες Γκαλέτι και Μαρέσκα και η ενδεκάδα βγήκε με τα χίλια ζόρια. Με ένα φορ παίξαμε και με τον Λεονάρντο αριστερό χαφ. Κερδίσαμε, όμως, και όλα καλά.

Με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα που δεν θα παίζουν ο Γκαλέτι και ο Αβραάμ τι θα γίνει; Το έχει σκεφθεί κανείς; Τον Γκονζάλες δεν τον βλέπω να έρχεται άμεσα και να προλαβαίνει την ΑΕΚ. Πάλι αλχημείες. Ενας μπροστά, ο Ζαϊρί δεξιά και αριστερά ο Λεονάρντο! Σε ντέρμπι! Ενας φορ (Ντιόγο ή Μήτρογλου) και όλα μια χαρά. Τι άλλο να πούμε; Αλλά ξέχασα! Εμείς είμαστε εχθροί του Ολυμπιακού και όπως πάντα υπερβάλλουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x