Μπάμπης Χριστόγλου

Και τώρα μεταγραφές!

SportDay

Tα είχαμε πει από χθες. Δεν υπήρχε λόγος να ασχολούμαστε με την κλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Ηρθε αυτή η ανύπαρκτη Σέριφ για να κάνει πιο εύκολη από ποτέ την πρόκριση στους ομίλους. Μόνο η Μοζίρ από τη Λευκορωσία προ 12ετίας μπορεί να ήταν χειρότερη. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται. Οι Μολδαβοί δεν έχουν καν το ειδικό βάρος της Ανόρθωσης για να απειλήσουν.

Αλλωστε, πλέον οι Πειραιώτες ξέρουν τις παγίδες και από τώρα ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στους ομίλους. Μια πρόκριση που τη χρειάζονται πάρα πολύ και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους. Πλέον, όμως, δεν έχουν να περιμένουν τίποτε άλλο για να καθυστερήσουν περισσότερο τις μεταγραφές. Η πρόκριση στους ομίλους είναι δεδομένη, ενώ μπορεί να μείνει έξω ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός να πάρει και το δικό του μερίδιο από το μάρκετ πουλ. Συνεπώς, ακόμα περισσότερα λεφτά και μεγαλύτερη ευκολία για μεταγραφές.

Τι άλλο περιμένουν στο λιμάνι; Ξημερώνει 8 Αυγούστου. Η ομάδα έχει συγκεκριμένα κενά. Να πέσουν οι τιμές; Το καταλαβαίνω. Δύσκολοι καιροί είναι οικονομικά, αλλά κάπου υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Ο αριστερός χαφ και ο επιθετικός είναι απαραίτητοι και αυτό το είδαμε σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα ο Ολυμπιακός. Εντάξει, εκείνοι που διοικούν ξέρουν καλύτερα. Εχουν κάνει τα πλάνα τους και έχουν πάρει τα ρίσκα τους. Εξάλλου, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Κέρδισαν το πρώτο στοίχημα με την πρόκριση επί της άσημης Σλόβαν. Τα επόμενα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Μακάρι να τα κερδίσουν κι άσε μας εμάς να γκρινιάζουμε. Μιλάμε, όμως, με βάση αυτά που βλέπουμε να γίνονται. Μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ και προκύψουν τα επόμενα κρίσιμα αποτελέσματα, θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερα απτά παραδείγματα. Ο κόσμος του Θρύλου αντιμετωπίζει με καλή διάθεση κάθε κίνηση και περιμένει να δει την ομάδα του να παίρνει νίκες και να κατακτά τίτλους παίζοντας καλή μπάλα. Υπομονή, λοιπόν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x