Γενικά

Έδειξε τα «δόντια» της στη Λίβερπουλ η Ατλέτικο! (video)

«Φωτιές» έβγαλε στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», το «δίδυμο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αγκουέρο-Φορλάν. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Champions League επιβλήθηκε στο μεγάλο Λιμάνι 2-1 των «κόκκινων» χάρη στα τέρματα του Αργεντινού (14΄) και του Ουρουγουανού επιθετικού (34΄). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν να μειώσει στο 81΄ με τον Λούκας Λέιβα.

«Φωτιές» έβγαλε στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», το «δίδυμο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Αγκουέρο-Ντιέγκο Φορλάν. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play off του Champions League επιβλήθηκε στο μεγάλο Λιμάνι 2-1 των «κόκκινων» χάρη στα τέρματα του Αργεντινού (14΄) και του Ουρουγουανού επιθετικού (34΄). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν να μειώσει στο 81΄ με τον Λούκας Λέιβα.

Οι συνθέσεις:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ράφα Μπενίτεθ): Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, (73΄ Κέλι), Κάραγκερ (15΄ Μικέλ Σαν Χοσέ), Ντάνι Αγιάλα, Ινσούα, Λέιβα, Μασκεράνο (78΄ Σπίρινγκ), Κάουτ (60΄ Μπάμπελ), Τζέραρντ, Μπεναγιούν (78' Βορονίν), Τόρες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αμπέλ Ρεσίνο): Ασένχο, Χάιτινχα, Χουανίτο, Ουϊφαλούσι, Αντόνιο Λόπες, Μάξι Ροντρίγκες (75΄ Σιναμά Πονγκόλ), Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρσία (55΄ Σαντάνα), Σιμάο, Φορλάν, Αγκουέρο (82΄ Χουράδο).



Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x