Μπάμπης Χριστόγλου

Η αλαζονεία τιμωρείται σκληρά...

SportDay

Ωραίο αυτό που άκουσα χθες. Θα γίνουν, λέει, οι μεταγραφές μετά το πρώτο ματς με τη Σέριφ. Σιγά, παιδιά, μη βιάζεστε! Θα ψάξουν να βρουν παίκτες μετά τις 20 Αυγούστου; Λένε και ξαναλένε ότι τότε θα πέσουν οι τιμές. Ναι, όπως έγινε με την Μπέτις και τον Μαρκ Γκονζάλες. Δεν μπορεί, αυτός ο Λοπέρα δεν θα έχει άλλη πρόταση. Θα τον δώσει σε μας σε μισή τιμή. Σε μας που είμαστε όμορφοι και μας θέλουν όλοι.

Ξαφνικά ήρθε η ΤΣΣΚΑ, έσκασε το παραδάκι και πήρε τον Χιλιανό. Πάλι ειρωνεύομαι, ε; Τι να πω; Οτι όλα είναι καλά; Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε. Κι αν στο τέλος έρθει κάποιος αριστερός χαφ δεν σημαίνει ότι θα έχει γίνει σωστή δουλειά. Ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία με μισή ομάδα. Αυτό κάποια στιγμή θα βγει μέσα στο γήπεδο. Τι ακριβώς δούλεψε ο Κετσπάγια; Ποιο σύστημα;

Aυτό που εμφανίζει έως τώρα στο γήπεδο η ομάδα του Πειραιά είναι απογοητευτικό. Χειρότερο από πέρυσι, χωρίς φαντασία και με ελάχιστες λύσεις. Τι μπορεί να αλλάξει; Αν δεν δούμε τον Ολυμπιακό με όλους τους παίκτες που πρέπει να έχει, τι να πούμε; Αν έρθουν, πόσοι θα έρθουν και πότε θα έρθουν, είναι θέμα της διοίκησης. Πλέον περιθώρια για δοκιμές δεν υπάρχουν.

Από εδώ και πέρα έχει μόνο επίσημα παιχνίδια. Οποιος πήγε να τα βάλει με τον χρόνο και τη φύση στο τέλος έχασε. Η αλαζονεία τιμωρείται και αυτό δεν το έχουν καταλάβει εκεί στον Πειραιά. Κι αν ασχολούνται με το τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι άμεσοι αντίπαλοί τους κάνουν τεράστιο λάθος. Δεν μπορεί κάθε φορά να γκελάρουν οι άλλοι και να βγαίνεις εσύ μάγκας χωρίς να έχεις κάνει το παραμικρό. Ο κόσμος έχει κριτήριο και καταλαβαίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x