Μπάμπης Χριστόγλου

Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε αναποδιά...

SportDay

Πέρασε κι αυτή η μέρα. Πάλι δεν έγινε τίποτα. Πάλι δεν ήρθε κανείς στον Πειραιά. Δεν ξέρω. Εχω κουραστεί. Νομίζω και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει πια τι να πει. Πιστεύει πως τελικά κάποιος θα έρθει. Είναι η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία. Δεν μπορεί να πάει κόντρα στους νόμους της Φυσικής και της Λογικής. Αριστερό χαφ θα πάρει ο Θρύλος.

Για επιθετικό δεν ξέρω. Οι τελευταίες πληροφορίες είναι αρνητικές γι' αυτό το ενδεχόμενο. Το σύστημα θα είναι 4-2-3-1. Λένε πως τρεις επιθετικοί είναι αρκετοί σε αυτό το πλάνο. Εγώ θεωρώ πως είναι λίγοι, αλλά στο τέλος όλα μέσα στο γήπεδο κρίνονται. Πλέον στα επόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός βαδίζει όπως είναι. Αλλαγές άλλες δεν έχει. Με Σλόβαν και με ΑΕΚ καμία νέα προσθήκη, καμία ενίσχυση. Τώρα ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Εγώ ξέρω ότι παίζουν με τη φωτιά.

Λέμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει. Κι αν λένε ότι μόνο ένας παίκτης λείπει από την ενδεκάδα, ας μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Το ρόστερ είναι το ίδιο αν όχι μικρότερο σε σχέση με πέρυσι. Δεν έχει αλλάξει κάτι για να πω ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος. Ναι, λείπουν παίκτες για την ώρα όπως οι Τοροσίδης, Νταρμπισάιρ και δεν έχει βρει τη φόρμα του ο Γκαλέτι.

Αυτό όμως είναι κάτι που έπρεπε να το είχαν προβλέψει. Μέσα σε μια χρονιά τυχαίνουν πολλές αναποδιές. Πρέπει να είσαι έτοιμος να τις ξεπεράσεις όλες. Πρέπει να έχεις το γεμάτο ρόστερ ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος όταν έρθει μια τιμωρία ή ένας τραυματισμός. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x