Μπάμπης Χριστόγλου

Ένα γκολ και... τέλος

SportDay

Ο Ολυμπιακός με οδηγό το ματς με τη Σλόβαν και με τη μνήμη να γυρνάει στο περσινό στραπάτσο στο «ΓΣΠ» θα πρέπει να πάει στη Μολδαβία για να «καθαρίσει» την πρόκριση. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τελειώσει τη διαδικασία της πρόκρισης πριν μπουν στον αντίπαλό του οποιεσδήποτε σκέψεις για κάτι περίεργο, όπως συνέβη στην Μπρατισλάβα. Θα έχει αντίπαλο μια ομάδα όχι από προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, αλλά κάποια που διαθέτει αρκετά χρήματα και είναι φιλόδοξη.

Ηδη η Σλάβια αποχαιρέτησε τη διοργάνωση ενώ στο πρώτο ματς είχε πάρει ισοπαλία μέσα στη Μολδαβία. Κάτι που σημαίνει πως το προτιμότερο προκειμένου να μην υπάρξουν περιπέτειες, είναι τουλάχιστον ένα γκολ. Αν ο Θρύλος καταφέρει να σκοράρει έστω και μία φορά, πιστεύω πως τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι σοβαροί, έστω και με τις όποιες ελλείψεις έχουν εξαιτίας τραυματισμών ή μεταγραφών που δεν έχουν γίνει ακόμα. Ελπίζω, όταν με το καλό εξασφαλιστεί το «εισιτήριο» για τους ομίλους να γίνει κάποια προσθήκη ακόμα εκεί που πονάει η ομάδα. Ο κόσμος περιμένει τις δύο προσθήκες που θα δώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, αλλά αυτά είναι στα προσεχώς.

Το άμεσο, αυτό που μετράει, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Κι αν θέλουν στον Ολυμπιακό να κοιτάνε και πιο μακριά, για να είμαστε ειλικρινείς, θα πρέπει αυτή τη μονομαχία με τη Σέριφ να την «καθαρίσει» ο πρωταθλητής Ελλάδος με νίκες μέσα-έξω. Ας αρκεστούμε, βέβαια, στην πρόκριση, αρκεί να έρθει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x