Μπάμπης Χριστόγλου

Θέλει κάτι παραπάνω από έναν αριστερό χαφ

SportDay

Eμαθα ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά μόνο για αριστερό χαφ. Δηλαδή όλη η αναμονή γίνεται για έναν εξτρέμ; Τι ακριβώς περίμεναν τόσον καιρό; Και, τέλος πάντων, με έναν αριστερό χαφ θα λυθούν όλα τα προβλήματα; Ναι, ξέρω. Τι θα λέω αν την Κυριακή ο Θρύλος νικήσει την ΑΕΚ; Τα ίδια. Δεν αλλάζω άποψη. Τα κενά υπάρχουν και δεν αλλάζουν με ένα αποτέλεσμα. Το γυμνό ρόστερ θα φανεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης δεν έχουμε δει τον Ολυμπιακό σε σοβαρό παιχνίδι. Μόνο με την Τότεναμ, με την οποία χάθηκαν τα αυγά και τα πασχάλια. Θα αντέξει αυτή η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις; Δεν διακρίνω διάθεση για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Ολα μαζί δεν γίνονται με αυτό το υλικό. Επίσης θέλω να δω τον Ολυμπιακό να παίζει γρήγορα. Κάτι που δεν έχω δει σε κανένα ματς. Αργή ανάπτυξη και αναποτελεσματική. Θα έχει πρόβλημα στο γκολ. Μακάρι να συνεχίσει σε καλό ρυθμό σκοραρίσματος ο Μήτρογλου και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Για την ώρα, όμως, περιμένω να δω τον αριστερό χαφ. Αυτόν που θα αναπληρώσει το κενό του μεγάλου Τζόρτζεβιτς. Εκείνον που θα σηκώσει το βάρος της φανέλας του «Τζόλε» και θα αναδειχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Πρέπει να είναι το ίδιο καλός τουλάχιστον με τον Γκαλέτι, ώστε να μη «γέρνει» μονόπατα η επίθεση. Να έχει την ίδια ευχέρεια στο γκολ, ώστε να μην τα περιμένουμε όλα από τον Αργεντινό. Οταν τον δούμε, θα πούμε περισσότερα.

Τώρα προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα που υπάρχουν και αναμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες. Κατά τη γνώμη μου, πάντως, χρειάζονταν ένας ακόμα επιθετικός κι ένας χαφ, από τη στιγμή που ο Στολτίδης δεν υπολογίζεται άμεσα από τον Κετσπάγια. Οποιος καταλάβει γιατί έφυγε ο Μπελούτσι, ας μας το εξηγήσει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x