Stoiximan Super League

«Διπλό» με το καλημέρα!

Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα του Λεβαδειακού κατάφερε να πάρει η Καβάλα. Οι νεοφώτιστοι μπήκαν με το «δεξί» στις υποχρεώσεις τους στη Super League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντομπροσίνοβιτς με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29’.«Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ», ο Γιάννης Παπακώστας.

Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα του Λεβαδειακού κατάφερε να πάρει η Καβάλα. Οι νεοφώτιστοι, ύστερα από εννιά χρόνια απουσίας από την πρώτη Εθνική κατηγορία, μπήκαν με το «δεξί» στις υποχρεώσεις τους στη Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντομπροσίνοβιτς με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29’.«Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ», τόνισε ο Γιάννης Παπακώστας.

Το ματς:

Εκνευρισμός επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών του Λεβαδειακού, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στους νεοφώτιστους. Η ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και παρουσίασε σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης. Το κενό που άφησε η μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ έγινε αισθητό από το πρώτο κιόλας επίσημο αγώνα της ομάδας της Λειβαδιάς για τη φετινή σεζόν.

Άσχημο και κακής ποιότητας ήταν το θέαμα του πρώτου μέρους. Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να βρει τα «πατήματά» του εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ η Καβάλα παρουσιάστηκε ώριμη και πιο έτοιμη. Οι γηπεδούχοι αν και πιο έμπειροι, έχοντας, μάλιστα, περισσότερες παραστάσεις από τη Super League μπήκαν «μουδιασμένα» στο ματς. Εκτός από ένα δυνατό σουτ του Ναπολεόνι στο 31' δεν κατάφεραν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Κατεραγιαννάκη καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλευτήκαν οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα, που ήταν πιο δραστήριοι, καταφέρνοντας μάλιστα στο 29’, να ανοίξουν το σκορ με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντομπρασίνοβιτς.

Ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από το να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν το σουτ του Σουλτανίδη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Βούκοτιτς με τις αλλαγές του προσπάθησε να φέρει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι, δεν άλλαξε κάτι. Μάλιστα η Καβάλα έφτασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά της και κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι της άξιζε ένα δεύτερο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός(Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Καψής, Μαρτορέλ(64' Μπαλβορίν), Τζωρμπατζάκης, Ζησόπουλος, Ταραλίδης(46' Μπράνκο), Σερτζίνιο, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Μπούσι(46' Βασιλείου)

Καβάλα(Γιάννης Παπακώστας): Κατεργιαννάκης, Πετράκης, Οικονόμου, Ψωμάς, Παβόσεβιτς, Κάλατζιτς, Ντομπροσίνοβιτς, Λάκης, Μέντι(75' Ιωάννου), Σουλτανίδης(62' Ορούμα), Ονουάτσι

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x