Μπάμπης Χριστόγλου

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά!

SportDay

Tι έγινε, τελείωσε; Με πήρε ο ύπνος, παιδιά, και δεν κατάλαβα τι έγινε. Επαιζε ο Ολυμπιακός; Επαιζε; Μπα, δεν νομίζω. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να ήταν ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδας. Δεν μπορεί να είναι η ομάδα που θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορεί! Ετσι θα πάει στους ομίλους; Ετσι θα κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα; Πώς; Μην ακούω ότι ήταν χαλαρός επειδή είχε εξασφαλισθεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Ηταν ευκαιρία να δει ο κόσμος λίγη μπάλα, αλλά πάλι μια από τα ίδια. Τι ακριβώς έπαιζε ο Ολυμπιακός; Ποιο ήταν το σύστημά του; Δεν είδα κάτι διαφορετικό από την αηδία των φιλικών και των προκριματικών σε Σλοβακία και Μολδαβία. Με τα χίλια ζόρια να νικήσουν τη Σέριφ, μια ομάδα που δεν θα στεκόταν στη Σούπερ Λίγκα. Αντε, να περιμένουμε, λένε τα παλικάρια στο λιμάνι.

Τι να περιμένουμε; Τον αριστερό χαφ; Ελεος και με αυτή την ιστορία. Σε τέσσερις μέρες τελειώνουν οι μεταγραφές. Ναι, θα γυρίσουν ο Νταρμπισάιρ και ο Τοροσίδης και θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Με ρόστερ ακόμα πιο μικρό από πέρυσι, χωρίς να έχει δουλέψει και δίχως να έχει αντιληφθεί το βάρος των διοργανώσεων ο Ολυμπιακός βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την αποτυχία.

Γκολ δεν μπαίνει παρά μόνο με αίτηση, ενώ για να γίνει φάση κάνουμε τάμα στη Μεγαλόχαρη. Ναι, ξέρω, υπερβολές. Εγώ είμαι μηδενιστής. Ο κόσμος που αποδοκίμασε με αυτά που είδε τι είναι; Κι αυτός μηδενιστής; Και οι τυφλοί είδαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x