Μπάμπης Χριστόγλου

Κίνηση με ρίσκο

SportDay

Mέχρι την ώρα που τα γράφω όλα αυτά, ο Φερναντίνιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό. Τα βραζιλιάνικα sites το 'χουν τούμπανο και εμείς εδώ είμαστε στο περίμενε... Περιθώρια για πανηγυρισμούς δεν υπάρχουν ούτε και πρόκειται να «πέσει» το αεροδρόμιο, επειδή φέρνει παίκτη από τον... Πανθρακικό της Βραζιλίας ο Θρύλος. Από εκεί και με παραπάνω λεφτά είχε έρθει ο Λεονάρντο. Από εκεί και ο Ντιόγο με ένα καράβι λεφτά... Ο,τι ήταν λοιπόν η Πορτουγκέζα είναι τώρα και η Μπαρουέρι. Δεκαπέντε παιχνίδια στην α' κατηγορία έχει κάνει ο Φερναντίνιο.

Τον περιγράφουν γρήγορο, ντριμπλέρ και με καλές τελικές πάσες. Επειδή τον τελευταίο καιρό γινόταν λόγος για Μαντσίνι, Πέντερσεν, Ντος Σάντος κ.ά., σου έρχεται τώρα λιγάκι δύσκολο να βολευτείς με τον 24χρονο Βραζιλιάνο που δεν έπεσε δα και η Ευρώπη στα πόδια του. Ομως, πληροφορίες λένε ότι ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν η Χέρτα Βερολίνου και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Αρα το σκάουτινγκ που έχουν αυτές οι ομάδες κάτι θα είδε που κίνησε το ενδιαφέρον. Αρα και ο Ολυμπιακός του Ανδρέα Νινιάδη και του Δημήτρη Θεοδωρίδη κάτι θα είδε επίσης. Θα μου πείτε, πότε τα είδε. Αποκλείεται τώρα, την τελευταία στιγμή. Επομένως ο παίκτης ήταν στα υπ' όψιν εδώ και κάμποσο καιρό. Με άλλα λόγια, τον είχαμε τσεκάρει, αλλά ψάχναμε για κάτι καλύτερο.

Τον Μαντσίνι για παράδειγμα. Δεν «έκατσε» το καλύτερο και πέσαμε στην ανάγκη της Μπαρουέρι. Εχει λοιπόν ρίσκο η μεταγραφή του Φερναντίνιο. Μπορεί να, μπορεί και να μην... Στην κατάσταση που είναι τώρα ο Ολυμπιακός χρειαζόταν μία σίγουρη και αξιόπιστη λύση. Δεν τη βρήκε και παίρνει ρίσκο. Να τον έπαιρνε πέρυσι που υπήρχε και ο «Τζόλε», θα έλεγα μπράβο. Τέτοιες ώρες λέω μακάρι το ρίσκο να βγει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x