Μπάμπης Χριστόγλου

Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα

SportDay

Στο ποδόσφαιρο ο μόνος καθρέφτης είναι το γήπεδο και αυτό που μπορώ να γράψω πια είναι ότι από εδώ και μπρος αρχίζουν τα δύσκολα. Σε 15 ημέρες θα μπορέσουμε ν’ αξιολογήσουμε πραγματικά το ρόστερ, το τι λείπει και τι δεν λείπει, το αν ο Ολυμπιακός είναι επαρκής ή όχι, τουλάχιστον σε ποιον βαθμό και για ποια από τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Πόσο θα βαρύνουν οι μεταγραφές που δεν έγιναν και αυτές που έγιναν και αν ο Κετσπάγια μπορεί να φανεί επαρκής για να κάνει τον Θρύλο να φαίνεται κάπως ελκυστικός.

Ξέρω ότι πάνω απ’ όλα αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι το βασικότερο κριτήριο για το αν θα μπορέσει να σταθεί ο Κετσπάγια. Πάντως ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει, ο Θρύλος θα έχει αυξημένες και βαριές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά πλέον θα πρέπει να κρατήσει και το βαρύ καρπούζι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστεύω ότι τουλάχιστον υπάρχουν ακόμα 15 μέρες στις οποίες ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει μια ακόμα μεταγραφή αν βρει κάτι καλό στον τομέα των ελεύθερων. Για λόγους πρακτικούς και για να λυθούν τα χέρια του προπονητή. Περισσότερο στη θέση του επιθετικού, μια και η απόκτηση αριστερού χαφ αναβλήθηκε για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ανεξάρτητα με το πώς βλέπει κανείς την κατάσταση και πώς διαβάζει τους χειρισμούς της διοίκησης στα μεταγραφικά, η αλήθεια θ’ αρχίσει να αποτυπώνεται στο χορτάρι. Ακόμα δύο εβδομάδες υπομονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x