Μπάμπης Χριστόγλου

Kανείς δεν ξέρει τι γίνεται

SportDay

Eτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, προβλέπω λίγο πρωτάθλημα με πολλές διακοπές και βέβαια δεν μπορούμε να περιμένουμε, με το πρόγραμμα να πηγαίνει 20 μέρες πίσω, να δούμε ποτέ τις ομάδες να φορμάρονται. Η Σούπερ Λίγκα μπορεί να επιθυμεί, και είναι λογικό αυτό, να διεξαχθούν οι αγώνες Σάββατο και Δευτέρα, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατον, διότι τη Δευτέρα και η Αστυνομία να συγκαταθέσει, θα πρέπει να φύγουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές για τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών, κι όχι μόνο οι Ελληνες ασφαλώς.

Σάββατο πριν από τις εκλογές είναι αδύνατο να συμφωνήσει η Αστυνομία να παραχωρήσει δυνάμεις για να φυλάνε τα γήπεδα κι όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα απίστευτο μπάχαλο. Η λογική θα ήταν να έχουμε ξεκινήσει κι εμείς Αύγουστο, αλλά κάτω από ποιες συνθήκες; Με τον κόσμο να λείπει διακοπές και κάποια από τα ματς να διεξάγονται μεσημέρι με τον ήλιο ντάλα;

Οσο για το ότι θα είχαμε εκλογές και ήταν πολύ πιθανό να γίνουν αυτές αρχές Οκτωβρίου, το γνώριζαν και οι πέτρες, οπότε η Σούπερ Λίγκα έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είχε προγραμματίσει καλύτερα το πράγμα. Με δυο λόγια σε αυτό το πρωτάθλημα κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, ουδείς μπορεί να βρει άκρη και οι ομάδες, καθεμία για το συμφέρον της αλλά και με γνώμονα την κοινή λογική σε αρκετές περιπτώσεις, ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους.

Το πώς όλα αυτά τα τραγελαφικά και τα κενά σε έλλειψη προγραμματισμού εμφανίζονται σε αυτό το πρωτάθλημα, είναι κάτι που αφήνει μια μόνιμη απορία σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x