Μπάμπης Χριστόγλου

Καλές οι συμφωνίες, καλύτερες οι νίκες

SportDay

Mεταγραφές γιοκ, τώρα παίζει η Εθνική. Τι κάνει ο Ολυμπιακός; Για την ώρα ξεκουράζεται και κερδίζει χρόνο. Τι θα γίνει τώρα που πουλάει ο Κόκκαλης το 50% του Καραϊσκάκη; Απλά καλύπτεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εξισορροπούνται τα οικονομικά της ΠΑΕ. Αυτό είναι εξαιρετική συμφωνία για τον σύλλογο, αλλά τον κόσμο αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό. Θέλει να βλέπει την ομάδα του πάντα πρώτη, να κάνει καλές μεταγραφές και να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη.

Aν δεν το βλέπει αυτό, τότε αυτόματα θα γκρινιάζει. Θα έκανε υπομονή και θα έδινε πίστωση χρόνου αν έβγαινε κάποιος και με ειλικρίνεια περιέγραφε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και τι χρειάζεται για να έρθει στα ίσια της οικονομικά. Οσο δεν γίνεται αυτό και ακούει δεξιά-αριστερά διάφορα, τότε δεν θα πάψει να έχει απαιτήσεις και μάλιστα μεγάλες και θα γκρινιάζει όσο παρατηρεί αμέλεια για τη βελτίωση του Ολυμπιακού.

Καλές είναι οι οικονομικές συμφωνίες για την εξυγίανση, αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εκεί αν η ομάδα πηγαίνει καλά, τα υπόλοιπα πάνε περίπατο. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει στην κρίσιμη εβδομάδα που ακολουθεί τα ματς της Εθνικής. Εκεί ο Ολυμπιακός θα παίξει τη μισή χρονιά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν πετύχει τον στόχο του, τότε όλα θα πάνε καλά και υπάρξει ηρεμία. Αν όχι, τότε θα προκύψει πιο έντονη δυσαρέσκεια και όλοι θα ξεχάσουν τα περί συμφωνιών, μεγάλων ντιλ και αγοραπωλησιών. Οταν αυτά φέρνουν λεφτά και έρχονται παίκτες, ο κόσμος επικροτεί. Αν όχι και επέλθει αγωνιστικός μαρασμός, τότε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x