Red Bull Cliff Diving

Duque: «Ελάτε στη Βουλιαγμένη»!

Κάλεσμα στους Έλληνες να βρεθούν αυτήν την Κυριακή (20/09 -στις 17:00- είσοδος ελεύθερη) στη Λίμνη Βουλιαγμένης και να παρακολουθήσουν τον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος απηύθηνε ο Orlando Duque, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάλεσμα στους Έλληνες να βρεθούν αυτήν την Κυριακή (20/09 -στις 17:00- είσοδος ελεύθερη) στη Λίμνη Βουλιαγμένης και να παρακολουθήσουν τον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull Cliff Diving World Series 2009 απηύθηνε ο Orlando Duque, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις καταδύσεις από 26 μέτρα, ζωντανά, σε ένα εξαιρετικό σόου», ανέφερε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Duque στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

«Αισθάνομαι πολύ καλά που έρχομαι εδώ, μετά από τρία χρόνια, και είναι ωραίο που επιστρέφω στην Ελλάδα…»

Πότε ήρθες στην Αθήνα;

«Ήρθα την Κυριακή για να κάνω κάποιες καταδύσεις στο Ναό του Ποσειδώνα και ήταν μια ωραία εμπειρία για εμένα».

Τι έχεις να πεις για τον αντίπαλο σου, τον Gary Hunt;

«Ο Γκάρι τα πηγαίνει πολύ καλά και διαρκώς δοκιμάζει νέες καταδύσεις. Έχει βελτιωθεί αρκετά. Είναι πολύ νέος και στο πρόσωπό του βλέπω έναν αθλητή που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Cliff Diving».

Είναι εννέα βαθμούς πίσω από εσένα…

«Έχω ένα μικρό προβάδισμα και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον τίτλο του πρωταθλητή. Θα προσπαθήσει να κάνει πολύ καλές καταδύσεις και εκείνος που θα κάνει τις τρεις καλύτερες καταδύσεις, θα κερδίσει εδώ τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή».

Είσαι εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Cliff Diving, εάν χάσεις πώς θα αισθανθείς;

«Αν δεν κερδίσω αυτή τη φορά τον τίτλο αυτό θα σημαίνει ότι έκανα κάποια λάθη και όταν κάνεις λάθη δεν αξίζεις τον τίτλο. Έτσι, δίνεις την ευκαιρία σε κάποιον άλλο, αλλά αυτή είναι η φύση του ανταγωνισμού και του αθλητισμού. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες άλλες χάνεις. Νομίζω ότι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διορθώσεις τα λάθη σου και να επιστρέψεις δυνατότερος την επόμενη σεζόν».

Θέλεις να πεις κάτι στους Έλληνες και να τους προσκαλέσεις να δουν τον αγώνα σας;

«Ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει την Κυριακή. Πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις καταδύσεις από 26 μέτρα, ζωντανά, σε ένα εξαιρετικό σόου. Για εμάς, τους καταδύτες, είναι καλό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήταν καλό να σας δω όλους την Κυριακή στις 17:00 και να απολαύσετε το σόου».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x