Μπάμπης Χριστόγλου

Προσοχή στην άμυνα

SportDay

Tο σημερινό ματς κάθε άλλο παρά εύκολο είναι και όλοι οφείλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανέβει ακόμα αρκετά μέτρα σε αυτή την ανηφόρα που του έκατσε με τραυματισμούς, απώλειες, αλλαγές προπονητών και με ένα λειψό, ας μην το ξεχνάμε, ρόστερ.

Ομως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και στις δύο δύσκολες έως τώρα αναμετρήσεις. Απλώς αυτό είναι το πιο δύσκολο ματς διότι και η ΑΕΚ έχει δύο συνεχή ντέρμπι μπροστά, θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή και να πάρει ίσως και προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού.

Για έδρα δεν μπορεί να γίνει λόγος στο ΟΑΚΑ, αλλά θα παίζει μπροστά στο κοινό της, το οποίο σίγουρα θα θέλει τη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό του Κυπέλλου. Μακάρι να δούμε ένα ματς ανάλογης ομορφιάς σήμερα το βράδυ και να κερδίσει ο καλύτερος. Αυτά τα ματς όμως μένουν διότι δεν γίνονται κάθε μέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ποντάρουν και σε αυτό το παιχνίδι πολλά στην άμυνα και πιστεύω ότι το καλό αποτέλεσμα από εκεί μπορεί να ξεκινήσει. Πάντως οι παίκτες του Θρύλου έχουν αποδείξει διαχρονικά πως, όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αντιδρούν καλύτερα. Μακάρι και ο κόουτς να κάνει καλό ποδαρικό.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει με τόσες απώλειες να περάσει με νίκη και από το ΟΑΚΑ, τότε θα έχει κάνει όχι βήμα, αλλά άλμα για τον τίτλο, σε κάθε επίπεδο. Το ματς πάντως θα είναι δύσκολο και οι παίκτες του Θρύλου θα πρέπει να κάνουν μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x