Μπάμπης Χριστόγλου

Και τώρα η Σταντάρ!

SportDay

Ο Oλυμπιακός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, στάθηκε στο «Εμιρεϊτς», με τον Αντώνη Νικοπολίδη σε μία από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του, πλην όμως τον κατέβαλε αυτό που οι περισσότεροι απ' όλους μας περιμέναμε. Η έλλειψη φυσικής κατάστασης έγινε εμφανής μετά τα μισά του δεύτερου μέρους, όταν άρχισαν τα πουλήματα της μπάλας και ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι άρχιζε να μην μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον δαιμονιώδη ρυθμό.

Ασφαλώς, πέρα από την τεράστια εμφάνιση που έκανε ο Νικοπολίδης, αξίζει να μνημονεύσουμε την καταπληκτική εμφάνιση του Λεντέσμα, του οποίου ο τραυματισμός εύχομαι να μην είναι σοβαρός. Ο Ολυμπιακός στόχευσε σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι, την πέτυχε χάρη στον πορτιέρο του, το θαυμάσιο κέντρο άμυνάς του χθες, που στην ουσία δέχτηκε ένα γκολ μόνο, επειδή το δεύτερο του Αρσάβιν ήταν οφσάιντ, αλλά και στον εξαιρετικό, όπως είπα παραπάνω, Λεντέσμα.

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός επιθετικά και στην πίεσή του ψηλά, δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε, διότι ήταν υποχρεωμένος να διαχειριστεί και τις λιγοστές δυνάμεις του. Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον όμιλο θεωρώ πως τον φέρνει με πλεονέκτημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του γκρουπ, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στα ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x