Μπάμπης Χριστόγλου

Τρεις οι απαραίτητοι

SportDay

O Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση την προσεχή μεταγραφική περίοδο κι αυτό είναι πασιφανές. Η ομάδα έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία χάρη στο καλό «δέσιμο» του Αβραάμ και του Μέλμπεργκ, οι οποίοι επιδεικνύουν μια πολύ γρήγορη προσαρμογή, κι αυτό έχει ωφελήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Οπως αποδείχτηκε, εντυπωσιακά σημαντική ήταν και η επιστροφή του Λεντέσμα και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που ο Ντουντού φαίνεται να είναι εκτός φόρμας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποδεικνύει κι αυτός ότι όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται καλύτερος. Και ο Ζεβλάκοφ τα καταφέρνει φιλότιμα. Αν μπορεί να πει κάποιος πολλά και να σχολιάσει ένα κάρο θετικά για την αμυντική λειτουργία, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για τον τρόπο που λειτουργεί ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά. Καμιά βοήθεια στη διατήρηση κατοχής της μπάλας, με τον Ζαϊρί να μην καλύπτει σωστά στην πλευρά του.

Με δεδομένο πως και ο Τοροσίδης δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ την μπάλα χθες –αν και όποτε μπορούσε, το έκανε–, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να παγώσει καθόλου το παιχνίδι και να συντηρήσει ένα πιο βολικό τέμπο για τον ίδιο. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός φοβόταν τις δυνάμεις του και κάποια στιγμή αυτές τον πρόδωσαν, νομίζω ότι σε μεγάλο ποσοστό διαμόρφωσε το προχθεσινό αποτέλεσμα. Μια μεταγραφή αριστερά, μια στο κέντρο και ένας ακόμα επιθετικός είναι απαραίτητοι τον χειμώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x