Μπάμπης Χριστόγλου

Είναι ώρα για σκληρή δουλειά

SportDay

Τώρα θα πρέπει να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά στον Ολυμπιακό και να μη χαλαρώσουν καθόλου τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Επισήμανα αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες ότι αυτό το διάστημα, που μεσολαβεί με τα παιχνίδια της Εθνικής, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη φυσική κατάσταση.

Ασφαλώς και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές θα πάρουν πολύτιμες ανάσες, που είναι απαραίτητες μετά τον δύσκολο μήνα που πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι», και σε αυτό το διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να μπορέσουν να κάνουν μία μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ζίκο. Από τον Ολυμπιακό περιμένω στο επόμενο διάστημα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και όχι μόνο κυνήγι του αποτελέσματος.

Με τον Πανιώνιο για ένα ημίχρονο, αλλά και με τον Λεβαδειακό, επίσης για ανάλογο διάστημα, είδαμε τους νταμπλούχους να αποδίδουν και καλό θέαμα. Μόλις γυρίσει και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που αποτελεί μία μονάδα-βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό, τότε η ομάδα θα είναι πληρέστερη και με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Καλό θα είναι τις επόμενες μέρες να μη χαλαρώσουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά να δουλέψουν σκληρά για να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούν πιο έτοιμοι. Ο Ζίκο έχω την πεποίθηση πως θα καταφέρει σε αυτό το διάστημα να βελτιώσει αρκετά την ομάδα, να τη βάλει σε κάποιες βάσεις, με γνώμονα τη δική του φιλοσοφία, και να δούμε τον Ολυμπιακό έτσι όπως ακριβώς τον θέλουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x