Μπάμπης Χριστόγλου

Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει

SportDay

H Eθνική ομάδα μπορεί να μην τα κατάφερε καλά μέχρι στιγμής και πιθανότατα η κατάληξη της προσπάθειάς της να μας οδηγεί στα μπαράζ, όμως θεωρώ ότι στο ματς με τη Λετονία, όπως και σε αυτό με το Λουξεμβούργο, ο κόσμος θα πρέπει να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και να βοηθήσει τους διεθνείς μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει καταβάλει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με μια ομάδα που στην πορεία αυτού του χρόνου, από τότε που ξεκίνησαν τα προκριματικά, είχε σημαντικές αλλαγές μια και σταδιακά πραγματοποιήθηκε μια ανανέωση στα πρόσωπα. Φυσικά δεν υπάρχουν, όπως τόνισα πολλές φορές, κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας οι παλιότερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της Εθνικής Ελλάδας.

Ακόμα κι έτσι πάντως, η Εθνική, αν δεν είχε χάσει από τους Ελβετούς εντός έδρας, θεωρώ ότι σε αυτά τα δύο ματς θα σφράγιζε με νίκη την πρόκριση στα τελικά της Νοτίου Αφρικής. Θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη χάθηκε η πρώτη θέση, αλλά η Εθνική πρέπει να τερματίσει δεύτερη και να κυνηγήσει την ευκαιρία της στα μπαράζ για να βρεθεί στο Μουντιάλ.

Ο κόσμος είναι σε θέση να της δώσει την απαραίτητη ώθηση και νομίζω ότι η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά για να μπορέσει να καθαρίσει τα δύο ματς και να πάει μετά να παίξει την πρόκριση στα μπαράζ. Εκεί, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, όλα είναι πιθανά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x