Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Το γήπεδο θα γίνει»!

Την πεποίθησή του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα γίνει εξέφρασε με δηλώσεις του ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Το γήπεδο θα γίνει. Έχει καθυστερήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το αθλητικό κέντρο που του αξίζει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και πρόσθεσε: «Ελπίζω βέβαια να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ και όλος ο σύλλογος να βρίσκεται υπό μια στέγη».

Την πεποίθησή του ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα γίνει εξέφρασε με δηλώσεις του ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Το γήπεδο θα γίνει. Έχει καθυστερήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το αθλητικό κέντρο που του αξίζει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και πρόσθεσε: «Ελπίζω βέβαια να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ και όλος ο σύλλογος να βρίσκεται υπό μια στέγη».


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην εκπομπή «Θύρα 13» του "Επικοινωνία 94":

Για την πολύμετοχικότητα: «Το μετοχικό σχήμα πάει καλά. Αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι πως δεν μπορεί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο 3-4 άτομα να έχουν πάντα την ίδια σκέψη για πολλά θέματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Αυτό που εύχομαι εγώ για τον Παναθηναϊκό είναι να είναι πρωταγωνιστής και να παίρνει κύπελλα και πρωταθλήματα».

Για τις το θέμα του γηπέδου: «Το γήπεδο θα γίνει. Έχει καθυστερήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το αθλητικό κέντρο που του αξίζει. Ελπίζω βέβαια να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ και όλος ο σύλλογος να βρίσκεται υπό μια στέγη.

Εγώ νομίζω ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι όλα να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατόν για να απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας τον Παναθηναϊκό όπως τον ονειρεύονται. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να τελειώσει το αθλητικό κέντρο όσο το δυνατόν πιο σύντομα
».

Για τη παρουσία του επί σειρά ετών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου: «Στον Παναθηναϊκό είμαι 39 χρόνια και είναι λογικό να αποτελεί για μένα κομμάτι της ζωής μου. Ο Παναθηναϊκός έχει 17 τμήματα όπως το βόλεϊ, το πόλο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και πολλά ακόμη, οπότε προσπαθώ να είμαι όπου με καλεί ο Παναθηναϊκός».

Για τη καλύτερη στιγμή του στα χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο: «Η καλύτερη στιγμή στον Παναθηναϊκό ήταν όταν έγινα τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη, καθώς είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αφού πρέπει να περάσεις από ψηφοφορία όλων των μελών και το θεωρώ μεγάλη τιμή που με ενέκριναν».

Για τη χειρότερη: «Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν δημιουργήθηκε η ανώμαλη κατάσταση για το γήπεδο και είχαμε κάποιες καθυστερήσεις αλλά ευτυχώς βρέθηκε λύση».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Τον ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δίνει και ευχόμαστε στο θεό να έχουμε την υγειά μας και να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα».

Νίνης για βασικός

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Σωτήρης Νίνης να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει δει τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει ο νεαρός, όποτε παίζει και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κούραση του Ζιλμπέρτο, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή στην Ελλάδα, ίσως να παίξουν τον ρόλο τους στην απόφαση του Ολλανδού. Φυσικά, ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για ενδεκάδα, αλλά είναι στις σκέψεις του Τεν Κάτε να χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Νίνης.

Προχωράει το δάνειο

Από αυτή την εβδομάδα το επιτελείο του γηπέδου θα αρχίσει επαφές με διάφορες τράπεζες, προκειμένου να βρει την καλύτερη πρόταση για τη δανειοδότηση. Οι «πράσινοι» θα καταλήξουν στην πιο συμφέρουσα πρόταση και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για την τράπεζα που θα δώσει το δάνειο. Πριν από όλα βέβαια θα πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι μέτοχοι, για να πάρουν από κοινού την απόφαση.

* Ανθρωπος της Μπόχουμ ήρθε στην Ελλάδα και είδε το παιχνίδι της Εθνικής με το Λουξεμβούργο. Το βλέμμα του ήταν «καρφωμένο» στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για τον άσο του Παναθηναϊκού.

* Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και αντοχής στην ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντώνης Πετρόπουλος και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x