Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πιο κοντά από ποτέ στο νέο γήπεδο

Οι εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων στον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ στην οποία αναφέρει «…βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία νέου γηπέδου». Γεύμα Τεν Κάτε σε παίκτες και εργομετρικές εξετάσεις για τους «πράσινους». «Να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις», αποκλειστικά στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Βωβός.

Οι εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων στον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ στην οποία αναφέρει «…βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία νέου γηπέδου». Γεύμα Τεν Κάτε σε παίκτες και εργομετρικές εξετάσεις περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τους «πράσινους». «Να γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις», δήλωσε αποκλειστικά στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Βωβός.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του νέου γηπέδου, αφού όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ, το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του θα τηρηθεί κανονικά και δεν τίθεται κανένα αντίθετο ζήτημα, ιδιαίτερα αφού υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους μετόχους της ΠΑΕ.

H ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΗΠΕΛ αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά και από την απόφαση του ΣτΕ, που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε μια μακρά περίοδος καθυστερήσεων και γραφειοκρατικών διαδικασιών που έθεσαν εν αμφιβολία το χρονοδιάγραμμα του έργου. Βρισκόμαστε πλέον πιο κοντά από ποτέ στη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Με αφορμή όμως, σημερινά δημοσιεύματα στον αθλητικό τύπο θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής :

Σε εφαρμογή της από 26 Φεβουαρίου 2008 σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποστείλαμε την 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της καθημερινής μας συνεργασίας, επιστολή στο Δήμο Αθηναίων αναφορικά με την τήρηση υποχρεώσεων του, που απορρέουν από τη μεταξύ μας σύμβαση.

Είναι προφανές ότι τόσο στην ουσία όσο και στο πνεύμα της εν λόγω επιστολής δεν υφίσταται καμιά απολύτως αιχμή εναντίον προσώπων, πολλώ μάλλον δε μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του οποίου τα αισθήματα και η στήριξη δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.

Είναι δεδομένη η συμπόρευση όλων μας και ειδικότερα, η σημαντική συνεισφορά του Ομίλου της MARFIN προσφέρει ουσιαστική βοήθεια για την ολοκλήρωση του έργου, που αποτελεί όνειρο των εκατομμυρίων φιλάθλων της ομάδας
».

Γεύμα Τεν Κάτε σε παίκτες

Με την Παιανία άδεια λόγω των υποχρεώσεων αρκετών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού με τις εθνικές ομάδες, ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να χαλαρώσει μαζί με τους εναπομείναντες παίκτες του κάνοντας τους το τραπέζι σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης. Το απόγευμα όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, από τις οποίες εξαιρέθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός στη «SPORTSHOW & FASHION»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μία ακόμη χρονιά θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση «SPORTSHOW & FASHION».

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συμμετέχει και φέτος στην 5η έκθεση SPORTSHOW & FASHION, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2009 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό).
Περιμένουμε τους φίλους μας να επισκεφτούν το περίπτερο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο οποίο πέρα από την παρουσία των αστεριών της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την μακέτα της Διπλής Ανάπλασης, όλα τα νέα προϊόντα της greenteam και να πάρουν μέρος σε παράλληλες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν:
• Δυνατότητα επιτόπου εγγραφής των μικρών φίλων της Ομάδας στο ΠΑΝΑΘΑΣ POWER Club, διανομή αναμνηστικών δώρων και συμμετοχή σε κλήρωση για 20 εισιτήρια αγώνων με την STURM GRATZ και τον ΠΑΟΚ.
• Κλήρωση 10 αγωνιστικών εμφανίσεων με υπογραφές παικτών της ομάδας.
• Ειδικές προσφορές στα προϊόντα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μέσα από τo κατάστημα της greenteam
».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x