Μπάμπης Χριστόγλου

Παιχνίδια-παγίδες

SportDay

Tο διάλειμμα τελείωσε και τώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δείξουν την πρόοδο που έκαναν σε αυτό το διάστημα της διακοπής, για να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουν σε έναν νέο κύκλο δύσκολων αγώνων που έχουν μπροστά τους. Με την επιστροφή του Γκαλέτι ο Θρύλος θα έχει μια ακόμα σπουδαία επιλογή και όλοι ευελπιστούμε ότι θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος και ποιοτικότερος στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για μένα και οι δύο αγώνες που πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός, Σάββατο και Τρίτη, έχουν αντικειμενικές δυσκολίες και κρύβουν παγίδες. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα με καλή συγκομιδή μέχρι τώρα, παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δημιουργεί προβλήματα στους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη και φαίνεται μέχρι στιγμής πιο αποτελεσματικός μακριά από την έδρα του, παρά μέσα σε αυτή.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δείχνει μια δυσκολία στο να σκοράρει πολλά γκολ εντός έδρας, οπότε το ματς με την ομάδα από την Αρκαδία μόνο εύκολο δεν περιμένω να είναι. Θα πρέπει να θυμούνται όλοι ότι προηγείται αυτό το ματς και έπεται εκείνο με τη Σταντάρ.

Αν υπάρξει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ο Ολυμπιακός μπορεί να το πληρώσει. Το ιδανικό σενάριο θα είναι να μπορέσει να καθαρίσει γρήγορα και απλά το ματς με τον Αστέρα για να κάνει οικονομία δυνάμεων εν όψει Σταντάρ. Πάντως θεωρώ ότι ο Ζίκο θα έχει κάνει δουλειά και θα δούμε περισσότερα πράγματα στα προσεχή παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x