Μπάμπης Χριστόγλου

Λείπουν επιθετικοί

SportDay

H κλάση του Ντουντού έκανε τη διαφορά στο τέλος και οι «ερυθρόλευκοι» ένα ματς που θα μπορούσαν να το χάσουν ή να μην το πάρουν, το κέρδισαν και έμειναν στην κορυφή. Ομως κάτι η κούραση, από τη στιγμή που λείπουν οι λύσεις, και κάτι η έλλειψη των επιθετικών που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προβληματίσουν τον Ζίκο και τη διοίκηση. Για να είμαι ακριβής, να τους αφυπνίσουν για το τι θα πρέπει να κάνει ο Θρύλος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν θα πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν μια-δυο λύσεις για τη γραμμή κρούσης.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χάρη στην ποιότητα κάποιων παικτών του κι επειδή ο σπουδαίος αντίπαλος που αντιμετώπισε χθες έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει εκείνος προβάδισμα. Ομως επειδή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με ορισμένες έδρες όπου ο αντίπαλος μπορεί να ταμπουρωθεί εντελώς και ίσως θα είναι δύσκολο να ανοίξεις την άμυνά του, οφείλει να είναι πολύ αποφασισμένος για να σκοράρει νωρίς.

Ακόμα 3 ή 4 παιχνίδια θα πρέπει να βγουν μόνο με τον Μήτρογλου και θα πρέπει να παρακαλάνε στον Ολυμπιακό να είναι υγιής. Αξίζει στον Εργοτέλη, που ήρθε στο Καραϊσκάκη και έπαιξε ανοικτά, ένα μεγάλο μπράβο. Αν όλες οι ομάδες είχαν την ίδια φιλοσοφία, θα βλέπαμε ωραία μπάλα στη Σούπερ Λίγκα σε όλα τα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x