Μπάμπης Χριστόγλου

Τους έκανε ζημιά...

SportDay

Ο Ολυμπιακός χάλασε το χατίρι όλων όσων περίμεναν γκέλα στο χθεσινό ματς και παίζοντας σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ένα πολύ σπουδαίο «διπλό». Με όλες τις απουσίες που υπήρχαν ήταν απόλυτα φυσιολογικό στο πρώτο ημίχρονο, με βάση τη σύνθεση που παρέταξε, να μη βρει ρυθμό και να μην μπορέσει να παίξει μπάλα.

Στην επανάληψη όμως κι αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι έπρεπε να πιέσουν ασφυκτικά τον αντίπαλο για να πάρουν το κέντρο, ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο στη χθεσινή νίκη ήταν ο τρόπος που έπαιξαν οι πιτσιρικάδες. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τον φετινό Θρύλο το γεγονός ότι αγωνίστηκαν οκτώ Ελληνες (έξι βασικοί, δύο αναπληρωματικοί).

Κι αν για τον Σοϊλέδη και τον Κατσικογιάννη είχαμε μια εικόνα μέχρι τώρα, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Φετφατζίδης, ο οποίος αγωνίστηκε, όπως είπε και ο προπονητής του, με μεγάλη ωριμότητα. Το κυριότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας σχεδόν όλη τη βασική ενδεκάδα εκτός μάχης, πέρασε από μια πολύ δύσκολη έδρα και δείχνει πόσο αποτελεσματικός είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει μέχρι στιγμής το απόλυτο.

Παρά τη νίκη, πάντως, αυτό που εξακολουθεί να με ανησυχεί είναι ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει στη διάθεσή του μόνο έναν επιθετικό, και παρά τις πολλές ευκαιρίες που του παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι ο Μήτρογλου αυτή την περίοδο δεν το έχει τόσο εύκολο το γκολ. Το ψάξιμο για επιθετικό θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει εν όψει Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x