Μπάμπης Χριστόγλου

Με τη σκέψη στο «διπλό»

SportDay

Με Λεντέσμα και Μαρέσκα μέσα, σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει δύο επιπλέον λύσεις για ένα κρίσιμο παιχνίδι, πολύ καθοριστικό και αυτό. Για μένα, όμως, υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στο ματς για να μην αποπροσανατολιστούν οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν τυχόν προβλήματα. Ξεκάθαρα ο Θρύλος θα πρέπει να τελειώσει στο Βέλγιο την πρόκριση και αυτό θα συμβεί αν έχει αποκλειστικό στόχο να κερδίσει.

Οι σκέψεις για δύο αποτελέσματα σπάνια βγαίνουν σε καλό και ο Ζίκο με τους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που τους δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να καθαρίσουν την πρόκριση από αυτό το παιχνίδι. Η Σταντάρ Λιέγης έδειξε πως είναι μια ομάδα που έχει αρετές -και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο Ολυμπιακός- αλλά έχει και αδυναμίες. Αυτές θα πρέπει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Θρύλος, που ξέρει πως αν πιέσει την άμυνα των Βέλγων μπορεί να τους κάνει τη ζημιά. Η πείρα σε αυτά τα ματς είναι κάτι που μετράει πολύ.

Εξαιτίας αυτού του στοιχείου ο Ολυμπιακός ήταν εκ των προτέρων το φαβορί για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση και τη δεύτερη θέση, τόσο από τη Σταντάρ όσο και από την Αλκμααρ. Αυτήν καλείται να αξιοποιήσει και στο πιο καθοριστικό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ώστε να τελειώσει μια ώρα γρηγορότερα με αυτή τη διαδικασία και να μπορέσει να πάρει τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν αυτό είναι η νίκη, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x