Μπάμπης Χριστόγλου

Να μπει δυνατά από την αρχή

SportDay

Με τα προβλήματα που προκύπτουν έπειτα από κάθε παιχνίδι έχει μάθει να πορεύεται ο Ολυμπιακός και αυτό θα κάνει και σήμερα απέναντι στον Ηρακλή. Δεν θα είναι λίγες οι απώλειες που θα έχει εν όψει και αυτού του ματς, αλλά έτσι όπως τα έκανε η διοίκηση μαζί με τον Κετσπάγια το καλοκαίρι, τώρα ο Ολυμπιακός παίζει αποδεκατισμένος σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός θα είχε αποφύγει πολλές από τις ζημιές που έχει πάθει μέχρι τώρα αν είχε ένα ρόστερ με βάθος και με δύο-τρεις παίκτες παραπάνω.

Είναι κατόρθωμα με τις απώλειες που έχει ο Θρύλος το ότι καταφέρνει και αντεπεξέρχεται με τόση αποτελεσματικότητα τις περισσότερες φορές, παίζοντας παράλληλα με νέους ποδοσφαιριστές τον τελευταίο καιρό. Το ματς με τον Ηρακλή ελπίζω να μην είναι τόσο ψυχοφθόρο όσο εκείνο με τον Εργοτέλη και να «καθαρίσει» όσο μπορεί γρηγορότερα ο Θρύλος. Πιστεύω πως η διακοπή θα δώσει χρόνο στον Ολυμπιακό για να επουλώσει τις πληγές του. Βέβαια, υπάρχουν και τα γεγονότα που δεν μπορούν να μην προκαλούν ανησυχία, όπως ότι ο Γκαλέτι για τρίτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν παθαίνει θλάση. Ολα αυτά τα πράγματα θα πρέπει να τα κοιτάξουν λίγο στον Ολυμπιακό.

Πάντως, με τις περιορισμένες επιλογές που υπάρχουν στον Ολυμπιακό αυτοί που δοκιμάζονται πιο πολύ είναι οι παίκτες, που πλέον ξεπερνούν τον εαυτό τους για να μπορέσουν να πορευθούν στη φετινή περίοδο. Ας έρθει η νίκη στο σημερινό ματς και σιγά σιγά τώρα, που υπάρχει και η διακοπή, ας αρχίσουν στη διοίκηση να ψάχνουν για τις χειμερινές επιλογές στο παζάρι. Αυτή τη φορά δεν τους παίρνει να μην κάνουν προσθήκες, αν θέλουν να κρατήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x