Μπάμπης Χριστόγλου

Πάρτε τους νωρίς

SportDay

Στον Ολυμπιακό καλά θα κάνουν να μη φτάσουν στις 31 Γενάρη για ν' ανακοινώσουν τη μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα. Ηδη θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και το ιδανικότερο θα ήταν να πάρουν τους ποδοσφαιριστές όσο πιο γρήγορα γίνεται, μια και η ανάγκη για να δυναμώσει το ρόστερ είναι άμεση. Ο Ζίκο έγινε αρκετά συγκεκριμένος το τελευταίο δεκαήμερο ως προς το τι ζητάει και τι θέλει και η διοίκηση οφείλει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του προπονητή.

Ο Θρύλος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο βάθος του δυναμικού του. Δυστυχώς, όταν φώναζαν αρκετοί λογικοί άνθρωποι το καλοκαίρι κανείς δεν άκουγε. Πιστεύω πως είναι προφανές για όλους ότι η ομάδα θέλει οπωσδήποτε παίκτες. Οι απώλειες, που είναι όντως πολλές και παράλογες, είναι το δέντρο που κρύβει το δάσος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δύο-τρεις παίκτες που θα του έκαναν απλή τη ζωή και σε όλα αυτά τα ματς στα οποία παιδεύεται και υποφέρει απλώς θα έκανε περίπατο αν τους διέθετε.

Ο φορ, ακόμα κι αν ήταν τελείως καλά ο Νταρμπισάιρ και ο Ντιόγο, θα χρειαζόταν, γιατί ένα ρόστερ με τρεις επιθετικούς δεν βγαίνει. Οπως και παίκτης για να κάνει παιχνίδι στο κέντρο χρειάζεται, διότι τέτοιος μεσοεπιθετικός δεν υπάρχει στο ρόστερ. Η έλλειψη δεν υφίσταται για τη θέση αυτή εξαιτίας κάποιου τραυματισμού. Οπως και ο Ζαϊρί δεν αποκτήθηκε για πρώτη λύση στη θέση του αριστερού χαφ.

Οι συγκεκριμένες αναγκαίες προσθήκες θα ήταν το ίδιο επιβεβλημένες ακόμα κι αν το ρόστερ ήταν κομπλέ. Οπότε καλύτερα να βιαστούν στο λιμάνι και να πάρουν όσους θέλουν για τον Γενάρη, αν είναι δυνατόν και πριν από τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x