Μπάμπης Χριστόγλου

Θέλει έργα, όχι μιλητό

SportDay

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο μίτινγκ για να προκύψει τι λείπει αυτή τη στιγμή από τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός και ο επιτελικός μέσος που θα μπορούσε να παίζει και στα άκρα αποτελούν στόχους που είχαν τεθεί και το καλοκαίρι. Από το να τους συζητάμε όμως τόσον καιρό, καλύτερο θα είναι ν’ αρχίσουν να κινητοποιούνται στην ΠΑΕ γιατί στο μιλητό δεν γίνεται τίποτα.

Το χειρότερο «έγκλημα» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται θα ήταν να περιμένει ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή για να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυσή του. Διότι αυτή τη φορά δεν γνωρίζει μόνο το σε ποια θέση χρειάζεται τους παίκτες, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τον επιθετικό γνωρίζει και το ποιοι είναι αυτοί. Ο Γκέκας αποτελεί τη μία περίπτωση που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει ο Ολυμπιακός.

Θεωρώ ότι η πειραϊκή ΠΑΕ θα πρέπει να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον παίκτη. Το δύσκολο θα είναι να βρει έναν παίκτη σαν αυτόν που ζήτησε ο Ζίκο για τη μεσαία γραμμή. Εφόσον έχεις ψάξει, τίποτα δεν είναι δύσκολο, αλλά αν περιμένουν πάλι στους «ερυθρόλευκους» την τελευταία στιγμή, το πιθανότερο είναι να ακούσουμε και πάλι τις συνήθεις δικαιολογίες.

Στον Ολυμπιακό καλά θα κάνουν να βιαστούν αυτή τη φορά, διότι ήδη περάσαμε τα μέσα Νοέμβρη. Ας έρθει μια φορά παίκτης μεσούσης της περιόδου, αλλά να μη φτάσει Μάρτης για να τον δούμε στο γήπεδο και σε κατάσταση ετοιμότητας. Οσο πιο γρήγορα κλείσουν οι μεταγραφές αυτή τη φορά τόσο περισσότερα θα είναι σε θέση να προσφέρει όποιος έρθει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x