Μπάμπης Χριστόγλου

Εδώ είναι το ταξίδι

SportDay

Tο «πειρατικό» θα πάει στη Νότιο Αφρική. Το γκολ του Σαλπιγγίδη τους «ξέρανε» όλους όπως λέει κι ο Γιώργης. Ετσι, εμείς θα κάνουμε αυτό το ταξίδι το επόμενο καλοκαίρι και οι Ουκρανοί θα αρκεστούν στην τηλεόραση. Είχαν βγάλει γλώσσα τις τελευταίες μέρες, είπαν πολλά, αλλά αυτός που είπε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στο παιχνίδι και χάρισε την πρόκριση ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Η μαγική πάσα του Γιώργου Σαμαρά έβγαλε τον «Σάλπι» φάτσα με το γκολ και στη φάση του 31' δεν το έχασε. Δεν μπορούσε να είχε αστοχήσει –όπως και στη φάση κάποια λεπτά νωρίτερα μετά τη σέντρα που του είχε βγάλει ο Σπυρόπουλος. Κανένας δεν υστέρησε χθες, ήταν όλοι μοναδικοί, ήταν όλοι υπέροχοι.

Ο Τζόρβας «Κέρβερος», ο Σπυρόπουλος καταπληκτικός, ο Μόρας και ο Κυργιάκος απροσπέλαστοι, ο Πλιάτσικας που μπήκε στη θέση του Παπασταθόπουλου, αλλά στην ουσία κάλυψε τη δεξιά πλευρά, «κατάπιε» τον Γιαρμολένκο. Ο Βύντρα και ως δεξί μπακ και ως στόπερ ήταν εξαιρετικός.

Ο Κατσουράνης και ο «τυπάρας» ήταν μοναδικοί. Ο Χαριστέας έδωσε πολλά με την εμπειρία του. Αυτοί, όμως, που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτή την τεράστια νίκη ήταν ο Σαμαράς με την πάσα και ο «Σάλπι» με το μαγικό πλασέ. Το ταξίδι συνεχίζεται και θα μας βρει με το «πειρατικό» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Εμείς πάμε τελικά. Εδώ είναι το ταξίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x