Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Λύνεται το συμβόλαιο του Φλάβιο!

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Φλάβιο Πίντο θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Ποιοι είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους οι Θεσσαλονικείς πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση. Τηλεφωνική επαφή τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ (Σοφοκλή Πιλάβιο) όσο και με τον επικεφαλής της ΚΕΔ (Βασίλη Τεροβίτσα) θα έχει ο Θανάσης Αθανασιάδης και θα τους εκφράσει τη δυσφορία της «κίτρινης» ΠΑΕ για τη διαιτησία.

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Φλάβιο Πίντο θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση για δύο λόγους: ο πρώτος είναι οι μέτριες εμφανίσεις του, με τις οποίες δεν μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο δεύτερος είναι ότι δημοσιοποιεί τη δυσφορία του για ορισμένα εσωτερικά ζητήματα, κάτι που ενόχλησε τη διοίκηση και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως είναι θετικός στη λύση του συμβολαίου του 29χρονου παίκτη, ο οποίος είναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς. Η περίπτωση του Φλάβιο αποτελεί την απαρχή των διορθωτικών κινήσεων που θα γίνουν τον Ιανουάριο καθ’ υπόδειξη του νέο προπονητή της ομάδας. Ο Κούπερ αναμένεται μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων να έχει σχηματίσει άποψη για το ρόστερ του Άρη και θα κάνει τις εισηγήσεις του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Προβληματίζει η διαιτησία

Ενοχλημένοι με τη διαιτησία είναι στον Άρη, με τον Θανάση Αθανασιάδη να έχει το επόμενο διάστημα τηλεφωνική επαφή τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ (Σοφοκλή Πιλάβιο) όσο και με τον επικεφαλής της ΚΕΔ (Βασίλη Τεροβίτσα), στους οποίους θα εκφράσει τη δυσφορία της «κίτρινης» ΠΑΕ.

* Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αράνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σήμερα θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του. Από την πλευρά του, ο Νασούτι έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες και αν δεχθεί ακόμα μία, θα απουσιάσει από δύο αγώνες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x