Μπάμπης Χριστόγλου

Να μην επαναπαυθεί

SportDay

Αυτό που δεν θα πρέπει να κάνουν με τίποτα τώρα στον Ολυμπιακό είναι να επαναπαυθούν. Ο Θρύλος μπορεί να έχει δείξει την ανωτερότητά του στο ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να παραμείνει το ίδιο συγκεντρωμένος, το ίδιο μαχητικός και το ίδιο προσηλωμένος, όπως στα παιχνίδια με την Αλκμααρ και τον Παναθηναϊκό. Με την επιστροφή πολλών βασικών στελεχών οι «ερυθρόλευκοι» σαφώς και θα είναι πιο δυνατοί, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αφήνει ήρεμους προπονητή, διοίκηση και ποδοσφαιριστές.

Για μένα δεν θα πρέπει να γίνει καμία έκπτωση στις μεταγραφές και ο Ολυμπιακός οφείλει ως ομάδα να πραγματοποιήσει όλες τις προσθήκες για να γίνει πανίσχυρος. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα έχει το ψυχολογικό αβαντάζ. Διότι έπαιξε σ' έναν ολόκληρο γύρο με τα δεύτερα, αλλά είναι και πάλι πρώτος. Ομως, έχω διαπιστώσει πως για τον Ολυμπιακό οι στραβοτιμονιές γίνονται όταν όλοι αναπαύονται πάνω στις δάφνες των επιτυχιών τους.

Η διοίκηση πρέπει να τελειώνει μία ώρα γρηγορότερα με τις μεταγραφές και να ενισχύσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πάρει μια διαφορά και να τελειώσει τα ζο πρωτάθλημα με συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη υπάρχει και η μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ ανταποκριθεί. Να περάσει με το καλό τους ομίλους και μετά με κάποιες δυνατές προσθήκες να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω, εφόσον έχει και μια κλήρωση που να του δίνει τύχη. Για μένα, όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός οφείλει να μην κάνει εκπτώσεις στις μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x