Παλαιότερες

Ο Aϊ-Βασίλης το πάει το γράμμα

SportDay

Εναν αμυντικό. Οχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Κυργιάκο που τον έχουν ζαλίσει εκεί στα ξένα και θέλει να ηρεμήσει επιτέλους -όπως και εμείς, και ο Νιόπλιας και όλοι. Και για τον φουκαριάρη τον Τζόρβα, που νιώθει ευάλωτος σαν τον Κασίγιας χωρίς να είναι Κασίγιας (όχι ότι δεν είναι τόσο καλός, απλώς δεν είναι τόσο Καστιγιάνος).

Μια πρόταση της προκοπής για τα παλικάρια που δεν υπολογίζονται. Να ηρεμήσουν κι αυτοί, να πάνε κάπου αλλού όπου θα τους υπολογίζουν και θα τους αγαπάνε, να αδειάσουν και τις θέσεις στο ρόστερ, να φέρουν και λεφτουδάκια, να πάρουν και το κακό τους κάρμα από την Παιανία. Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον και Δημούτσος λέγονται, αν θες αμόλα τους σε καμιά καμινάδα κυπριακή, ιταλική ή γερμανική. Ξέρεις εσύ.

Ενα δεξιό μπακ που δεν σπάει –δεν χαλάει– δεν αποφάσισε ότι είναι χαφ. Μη φέρεις άλλον, έχουμε αρκετούς, αλλά αν μπορείς κάνε δώρο στον Γιούρκα τη χαμένη του διάθεση για μπάλα, στον Μαρίνο την υγειά του, στον Γκάμπριελ μια πρόταση (επέκτασης συμβολαίου, γάμου, από ομάδα του εξωτερικού, οτιδήποτε) και στον Βύντρα τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλάζει κάθε εβδομάδα θέση σαν λεωφορείο σε αμαξοστάσιο.

Αφού δεν θα μας φέρεις τον Μάτος τον Γενάρη, φέρε μας πίσω γερό και δυνατό από το Κόπα Αφρικα τον Σιμάο τον Μάτε τον Τζούνιορ. Το ξέρω ότι είναι γαϊδουριά εκ μέρους μου, αλλά εύχομαι - όπως όλοι - η Μοζαμβίκη να τα πάει χάλια και να κερδίσει μόνο τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα και όχι κανένα παιχνίδι, για να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Αμήν.

Τον Λέτο των πρώτων αγωνιστικών του πρώτου γύρου. Τον Λέτο τον γκολτζή, τον Λέτο που πάταγε περιοχή, τον Λέτο που μαζί με τον Σπυρόπουλο ήταν πιο «dynamic duel» κι από τον Μπάτμαν με τον Ρόμπιν. Ας βάζει τα γκολάκια του, ας δίνει νίκες κι ας λέει όσα «puta» γουστάρει.

Την υπογραφή του Σαλπιγγίδη στο νέο του συμβόλαιο. Ή τον Γιοβάνοβιτς. Ή τον Σκόκο. Ή τον Ρουκάβινα. Α, αυτόν τον έχουμε, παρντόν. Κάποιον τέλος πάντων στον οποίο να μπορούμε να στηριχτούμε για μπροστά στο 4-3-3 και δίπλα στον Σισέ. Που να μην έχει δυσκολία προσαρμογής. Που να τον πάρουμε Τετάρτη και Κυριακή να παίξει.

Last but not least, που λέν' και στο χωριό μου, φέρε το πρωτάθλημα επιτέλους! Αλλά πειστικά και ξεκάθαρα σε παρακαλώ, όχι αγχωτικά και ψυχοβγαλτικά, όπως το 2004. Και το Κύπελλο αν θέλεις. Το ξέρω, λείπουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ από τη συνέχεια του θεσμού, αλλά και παλιά που έλειπαν δεν το χάσαμε από Πανιώνιο και Λάρισα; Το χάσαμε και δεν θέλουμε να το ξαναχάσουμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x