Παλαιότερες

Τώρα να πάρει κάποιον και για την Ευρώπη

SportDay

Το όνειρο με τον Μπεν Αρφά ήταν πολύ ωραίο και καλώς έκανε ο Ολυμπιακός και το κυνήγησε μέχρι τέλους. Τελικά δεν του έκατσε και τώρα πάει παρακάτω. Φυσικά και ήταν μία εξαιρετική περίπτωση και ορθώς ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον πάρει αψηφώντας το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ένα τόσο μεγάλο όνομα, προχωράς χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Από την άλλη, από τη στιγμή που η περίπτωση του παικταρά της Μαρσέιγ δεν έκατσε την τελευταία στιγμή και ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, καλό θα ήταν να βάλει και την παράμετρο του Τσάμπιονς Λιγκ στους υπολογισμούς του. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για να μην τη λάβουν υπόψη τους στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν σε τούτη τη μεταγραφική περίοδο.

Και σίγουρα μπορούν, αν ψάξουν, να βρουν ένα καλό αριστερό χαφ από μία από τις ομάδες που δεν μετείχε στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά την άποψή μας, δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει τώρα παίκτη από τη Λατινική Αμερική. Οσο καλός κι αν είναι, θα το μάθουμε μετά το καλοκαίρι όταν και θα έχει προσαρμοστεί κι όχι τώρα. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν παίκτη για τώρα. Και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη.

ΥΓ.: Βάσει των δοκιμών, οι δύο προπονητές παίρνουν ρίσκο εν όψει του ντέρμπι. Ο Μπάγεβιτς πάει για φουλ επίθεση με επιθετικό δίδυμο Τζεμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο, Μαντούκα στα άκρα. Από την άλλη, ο Ζίκο παίρνει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο. Αφήνει τον Ζαϊρί στον πάγκο για να ξεκινήσει ως αριστερό χαφ τον Οσκαρ (!). Αφήνει εκτός αποστολής τούς Λεντέσμα, Στολτίδη για να ξεκινήσει βασικός ο Κατσικογιάννης. Αν ο Βραζιλιάνος τα κάνει και τα δύο και ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει το ντέρμπι, νομίζω ότι ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη είναι πάρα πολύ πιθανό να ξανακάτσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x