Μπάμπης Χριστόγλου

Σπατάλησε πολύτιμο χρόνο

SportDay

Χρειάστηκε να περάσουν δύο βδομάδες και βάλε για να καταλήξουμε ότι η μεταγραφή του Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να γίνει. Ακόμα και παιχνίδι τακτικής να κάνεις για να πετύχεις τελικά τον στόχο σου, σε καμία περίπτωση δεν περιμένεις τόσο διάστημα ώστε να σου πουν αν στον δίνουν τον παίκτη ή όχι. Ο χρόνος αυτή την εποχή είναι περιορισμένος, οι κινήσεις πρέπει να είναι καλά μελετημένες και συγκεκριμένες.

Ελπίζω στον Ολυμπιακό να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού χαφ, όπου πάσχει η ομάδα. Στους «ερυθρόλευκους» αυτό που προέχει τώρα είναι το ματς της Τετάρτης, να μη γίνει στραβή σ' αυτό το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς υπάρχουν δύο δύσκολες αναμετρήσεις μέσα σε μερικά 24ωρα και αναφέρομαι και σε αυτή με την ΑΕΚ και σε αυτή με τη Λάρισα που ακολουθεί. Αυτές οι αναμετρήσεις θα καθορίσουν σε μεγάλο ποσοστό την πορεία των «ερυθρολεύκων» στον δεύτερο γύρο.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει από διοικητικής άποψης να συνεχίσει την αναζήτηση για την εξεύρεση στόχων και συνάμα να βγάλει αυτόν τον δύσκολο μήνα και ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Για να έχει καλύτερες πιθανότητες, όμως, να πάρει τον τίτλο και να κάνει και κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη, θα πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά. Θα μπορούσε να είχε ήδη προσθέσει ποδοσφαιριστές που θα έκαναν τη διαφορά στο δυναμικό του, αν είχε κάνει σωστή αναζήτηση. Αν δεν έτρωγε τον Ιανουάριο ψάχνοντας.

Τώρα, όμως, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει ενισχυθεί ουσιαστικά και την ίδια ώρα ο Ζίκο πρέπει να κάνει μια αξιολόγηση του δυναμικού που έχει. Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός θα είναι αρκετά πλήρης, συγκριτικά πάντα με τους προηγούμενους μήνες. Θέλει όμως ενίσχυση οπωσδήποτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x