Stoiximan Super League

«Χρυσάφι» για νίκη στο Καραϊσκάκη!

Πριμ ύψους 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης σε ομιλία που είχε με τους παίκτες της ΑΕΚ πριν την προπόνηση της Τρίτης. Μεγάλης σημασίας είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ανέφερε το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη, ανάμεσα σε αυτά των ατόμων που προσφέρουν τα χρήματα. Ένδειξη που ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν τον κ.Αδαμίδη να αναλαμβάνει τον προεδρικό «θώκο» της ΠΑΕ.

Πριμ ύψους 150.000 ευρώ υποσχέθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης σε περίπτωση νίκης στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, σε ομιλία που είχε πριν την προπόνηση της Τρίτης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έκανε γνωστό ότι το πριμ αυτό θα προέρχεται από τους Νοτιά, Παππά και Αδαμίδη.

Η σημασία της κίνησης αυτής, όμως είναι μεγαλύτερη. Πρόκειται για την πρώτη φορά που επίσημα …χείλη από την Ένωση αναφέρουν το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη -σε θέμα που αφορά την ομάδα-, μετά από το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sportday που αποκάλυψε τις προθέσεις του να αναλάβει τον προεδρικό "θώκο" της ΠΑΕ.

Εκτός αυτού, είναι μία κίνηση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μπορεί να εκτιμηθεί σαν την πρώτη «απάντηση» σε αυτούς που κάνουν λόγο για διοικητική ανυπαρξία στην ομάδα.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τους κκ. Νοτιά και Παππά να συνεχίζουν μαζί την προσπάθειά για να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα που έχει περιέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x