Μπάμπης Χριστόγλου

Περίεργες επιλογές

SportDay

Το σημερινό ματς είναι καθοριστικό από κάθε άποψη και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή. Μιλάμε για ένα ντέρμπι στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου. Ακόμα κι αν η αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογική κατάταξη, σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να πιστέψει πως θα πάρει το παιχνίδι με τη φανέλα, να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν πολύ εύκολο έργο.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο δεν είναι τόσο η απουσία του Ντουντού αυτή καθαυτή, αλλά το γεγονός πως ο προπονητής δεν υπολογίζει αυτούς που θα περιμέναμε πως θα αντικαταστήσουν, ο ένας από τους δύο τουλάχιστον, τον Βραζιλιάνο. Ηδη γίνεται πολλή συζήτηση γι' αυτή την επιλογή του Ζίκο και εύχομαι να δικαιωθεί γι' αυτόν που θα ρίξει στο ματς. Ομως δεν θα έπρεπε να ξεχνάει πως οι δύο συγκεκριμένοι που δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή είναι και έμπειροι και παίκτες που μπορούν να καθορίσουν τις ισορροπίες στη μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ανώτερος από την αντίπαλό του και αν βρεθεί στην καλή του μέρα, θα καθαρίσει το παιχνίδι. Ομως δεν παύει να είναι το πρώτο ματς ύστερα από διακοπή, ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρύβει παγίδες και στο οποίο ο αντίπαλος είναι εκείνος που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Περιθώρια λάθους για τον Θρύλο δεν υπάρχουν. Γι' αυτό θα πρέπει η εκκίνηση στο 2010 να γίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x