Γενικά

Κατεβαίνει στο Κόπα Άφρικα το Τόγκο!

Στροφή 180 μοιρών έκαναν οι ιθύνοντες και οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας του Τόγκο. Παρότι είχε αποφασιστεί το συγκρότημα της χώρας να μην λάβει μέρος στο που αρχίζει σήμερα (10/1) στην Ανγκόλα, μετά τη δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της αποστολής που είχε ως συνέπεια το θάνατο τριών ατόμων, τελικώς οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά.

Στροφή 180 μοιρών έκαναν οι ιθύνοντες και οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας του Τόγκο. Παρότι είχε αποφασιστεί το συγκρότημα της χώρας να μην λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα που αρχίζει σήμερα (10/1) στην Ανγκόλα, μετά τη δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της αποστολής που είχε ως συνέπεια το θάνατο τριών ατόμων, τελικώς οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν κανονικά. Αντιδρά η κυβέρνηση της χώρας.

«Στη μνήμη των νεκρών μας, αποφασίσαμε να μείνουμε στην Ανγκόλα και να λάβουμε μέρος στο Κόπα Άφρικα. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, για μας η διοργάνωση αυτή δεν αποτελεί πλέον γιορτή, αλλά θέλουμε να αντιπροσωπεύσουμε τα εθνικά μας χρώματα, τις αξίες μας και να δείξουμε πως είμαστε άντρες», δήλωσε ο άσος της Ναντ, Τόμας Ντοσέβι και πρόσθεσε: «Η απόφασή μας είναι ομόφωνη μετά τη συνάντηση που είχαμε το βράδυ και τις διαβεβαιώσεις των αρχών της Ανγκόλας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x