Stoiximan Super League

«Ξαναμύρισε» ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια!

Ημέρες ΑΕΚ έζησε και πάλι, μετά από πολύ καιρό, η Ν. Φιλαδέλφεια. Περισσότεροι από 300 «Ενωσίτες» συγκεντρώθηκαν την Κυριακή εκεί που κάποτε έστεκε το «Ν. Γκούμας», στο χώρο που εξακολουθούν να θεωρούν «σπίτι» τους, και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στη συγκινητική εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους παλαίμαχοι, εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και η ομάδα χάντμπολ, οι οπαδοί «καλωσόρισαν» με τον δικό τους τρόπο το 2010 και εξέφρασαν ξανά το αίτημα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί εκεί.

Ημέρες ΑΕΚ έζησε και πάλι, μετά από πολύ καιρό, η Ν. Φιλαδέλφεια. Περισσότεροι από 300 «Ενωσίτες» συγκεντρώθηκαν την Κυριακή εκεί που κάποτε έστεκε το «Ν. Γκούμας», στο χώρο που εξακολουθούν να θεωρούν «σπίτι» τους, και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στη συγκινητική εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους παλαίμαχοι, εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και η ομάδα χάντμπολ, οι οπαδοί «καλωσόρισαν» με τον δικό τους τρόπο το 2010 και εξέφρασαν ξανά το αίτημα το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί εκεί.

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών, ώστε η νέα χρονιά να αποδειχθεί πολύ καλύτερη για την ΑΕΚ, υπήρξαν και σύντομες ομιλίες προς τους παρευρισκόμενους, με τον εμπνευστή της εκδήλωσης, Γιώργο Κοσκινά και τον πρόεδρο του συνδέσμου παλαιμάχων, Στέλιο Σεραφείδη, να παίρνουν το λόγο.

Ο πρώτος, αφού ευχαρίστησε τους παλαίμαχους για την παρουσία τους, τόνισε ότι «η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Σκευοφύλακα, τον Νίκο Γκούμα, τον Λουκά Μπάρλο», ανθρώπους που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μας έμαθαν τι πάει να πει ΑΕΚ και μας έκαναν σε αυτό εδώ το γήπεδο να ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Ο Στέλιος Σεραφείδης, από την πλευρά του ξεκίνησε με την ευχή «να αναγεννηθεί η ΑΕΚ, οι κρατούντες να μην ξανακάνουν άλλα λάθη και να μπουν μπροστά οι παλαίμαχοι - σημαίες της ΑΕΚ, όπως οι Μανωλάς, Μαύρος, Αρδίζογλου, Νεστορίδης, Παπαιωάννου». Αφού εξέφρασε, δε, την επιθυμία «να μπουν μπροστά όλοι αυτοί για να δημιουργηθεί λαϊκή βάση», ξεκαθάρισε τη θέση των παλαιμάχων ότι «πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας για να γίνει το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x