Παλαιότερες

Κι όμως υπάρχει «φως» στην ΑΕΚ

www.sportfm.gr

Η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο δεν θα έπρεπε να προξενεί έκπληξη σε κανέναν. Πόσο μάλλον στο εσωτερικό της ομάδας, όπου σίγουρα υπάρχει καλύτερη γνώση των δυνατοτήτων. Έστω κι αν αυτή η εμφάνιση ήρθε μόλις μερικά 24άωρα μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη δεν είναι πρωτόγνωρο για την φετινή ομάδα του Μπάγεβιτς. Φέρτε απλώς στο μυαλό σας το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να πάρουν παιχνίδια. Κυρίως τέτοια στα οποία παίζεται ποδόσφαιρο… αλάνας με την τακτική και τον έλεγχο ρυθμού να απουσιάζουν.

Η προσθήκη του Τζεμπούρ στην ομάδα τα τελευταία 24άωρα, εκτός του ότι την ανέβασε ένα σκαλί παραπάνω από πλευράς ποιότητας, έλυσε και τα χέρια του Μπάγεβιτς, που έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει καλύτερα τον Μαντούκα τραβώντας τον στον άξονα. Εκεί δηλαδή που εντοπίζεται η... μαύρη τρύπα. Και είναι τόσο μεγάλη, που τουλάχιστον για την φετινή σεζόν και με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες, δεν είναι δυνατόν έστω να... μπαζωθεί. Η ΑΕΚ, ιδανικά, θα έπρεπε α ψάχνει αυτή την μετεγγραφική περίοδο, τον "δικό" της Σίλβα, τον "δικό" της Μαρέσκα και ότι αναζητεί... εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός, δηλαδή τον "δικό" της Μέλμπεργκ.

Το αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ θεωρητικά δεν είναι αξεπέραστο, αλλά οι οικονομική δυσπραγία το κάνει να μοιάζει ως τέτοιο. Με δύο ποιοτικές προσθήκες, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μ' έναν ποδοσφαιριστή που θα της ορίζει τον ρυθμό κι έναν ακόμα δίπλα στον Μαϊστόροβιτς, η εικόνα θα βελτιωνόταν θεαματικά.

Για την ώρα όμως, ματς όπως αυτά κόντρα στον Ατρόμητο θα ξαναέρθουν και θα είναι περισσότερα σε σχέση με αυτά κόντρα στον Ολυμπιακό. "Φως" στο τούνελ πάντως φαίνεται να υπάρχει. Και δεν είναι το... τρένο, που έρχεται. Αρκεί να βρεθεί λύση στο διοικητικό το συντομότερο δυνατόν. Γιατί αλλιώς, "ψίθυροι" τύπου.. "ο Σκόκο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ" θα αυξηθούν και θα γίνουν φωνές και θα μετατραπούν σε αποχαιρετισμούς και "αντίο".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x