F1

Μεταγραφές και παρουσιάσεις

Λίγες ώρες απομένουν για να αρχίσει η εβδομάδα των επίσημων παρουσιάσεων των ομάδων της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις, καθώς τρεις ομάδες δεν έχουν συμπληρώσει το δίδυμο των πιλότων τους. Αρχικά, η Renault έχει ανακοινώσει τον Πολωνό πιλότο, Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση του δεύτερου οδηγού την ώρα που η επίσημη παρουσίασης της είναι στις 31 Ιανουαρίου.

Λίγες ώρες απομένουν για να αρχίσει η εβδομάδα των επίσημων παρουσιάσεων των ομάδων της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις, καθώς τρεις ομάδες δεν έχουν συμπληρώσει το δίδυμο των πιλότων τους.

Αρχικά, η Renault έχει ανακοινώσει τον Πολωνό πιλότο, Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση του δεύτερου οδηγού την ώρα που η επίσημη παρουσίασης της είναι στις 31 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και το μονοθέσιο της Sauber, ομάδα με την οποία τελικά θα αγωνιστεί ο Πέδρο Ντε λα Ρόσα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις οι νεοεισερχόμενες ομάδες, Campos και η USF1 πρέπει να βιαστούν, ώστε να είναι έτοιμες για τις πολύτιμες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ. Η Campos, έχει στο δυναμικό της τον Σένα, ενώ η USF1 αναμένεται αύριο να ανακοινώσει τον 26χρονο Αργεντινό, Λόπεθ.

Την Toro Rosso θα εκπροσωπεί και στο προσεχές πρωτάθλημα ο Χάιμε Αλγκουερσαρί, ύστερα από την ανακοίνωση της ομάδας. Ο Νικ Χάιντφελντ θα βρίσκεται στις τάξεις της Mercedes GP, αλλά από το πόστο του δοκιμαστή.

Σχετικά με τις παρουσιάσεις, τον "χορό" ανοίγει η Mercedes GP, στις 25 Ιανουαρίου, εκεί όπου η ομάδα θα παρουσιάσει τους πιλότους της, Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόσμπεργκ, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον επόμενο μήνα για να δουν το νέο μονοθέσιο.

Τρεις ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου η "σκουντερία" θα παρουσιάσει στο κοινό το νέο της μονοθέσιο, του οποίου τα χρώματα αποκαλύφθηκαν εξαιτίας ενός διαφημιστικού που έκανε η Ferrari .

Αναλυτικά οι παρουσιάσεις:

25 Ιανουαρίου, Mercedes GP
28 Ιανουαρίου, Ferrari
29 Ιανουαρίου, McLaren
31 Ιανουαρίου, Sauber και Renault
1 Φεβρουαρίου, Williams
10 Φεβρουαρίου, Red Bull και Force India
12 Φεβρουαρίου, Lotus

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x