F1

Κινδυνεύει το γκραν πρι της Κορέας

Τον κίνδυνο να μειωθεί κατά ένα γκραν πρι αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ύστερα από την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων της πίστας της Κορέας. Το γκραν πρι της Ασίας σύμφωνα με το καλεντάρι είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του επόμενου Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα στις (24-26/10).

Τον κίνδυνο να μειωθεί κατά ένα γκραν πρι αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ύστερα από την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων της πίστας της Κορέας.

Το γκραν πρι της Ασίας σύμφωνα με το καλεντάρι είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του επόμενου Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα στις (24-26/10).

Ωστόσο, έντονος είναι ο προβληματισμός του ισχυρού άντρα της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος μετά τον αγώνα στη Μαλαισία ταξίδεψε στην Κορέα για να διαπιστώσει ο ίδιος την εξέλιξη των έργων, τα οποία μάλλον δεν τον ικανοποίησαν καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις για το εν λόγο θέμα.

Ταυτόχρονα, έντονη είναι και ανησυχία των ανθρώπων της πίστας «Για πρώτη φορά θεωρώ ότι η ολοκλήρωση των έργων δεν θα πραγματοποιηθεί εγκαίρως», τόνισε ο υπεύθυνος σχεδιασμού της πίστας.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x