Γιάννης Κυφωνίδης

Αυτοί τον περιμένουν. Αυτός θέλει;

Πέρα από την δεδομένη εκτίμηση που τρέφει ο Πέτρος Παππάς στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, θεωρώ ότι αυτός δεν είναι ο λόγος που επέμεινε για την παραμονή του στην ΑΕΚ. Ναι το project είναι εναρμονισμένο με την οικονομική κρίση. Ναι πιστεύει στην δουλειά που μπορεί να κάνει ο Μπάγεβιτς με νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Εμένα όμως μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι πέρα και πάνω από όλα οι δύο ενεργοί μέτοχοι που έχουν απομείνει στην ομάδα θέλουν να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πέρα από την δεδομένη εκτίμηση που τρέφει ο Πέτρος Παππάς στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, θεωρώ ότι αυτός δεν είναι ο λόγος που επέμεινε για την παραμονή του στην ΑΕΚ. Ναι το project είναι εναρμονισμένο με την οικονομική κρίση. Ναι πιστεύει στην δουλειά που μπορεί να κάνει ο Μπάγεβιτς με νεαρούς σε ηλικία παίκτες.

Εμένα όμως μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι πέρα και πάνω από όλα οι δύο ενεργοί μέτοχοι που έχουν απομείνει στην ομάδα θέλουν να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σε επίπεδο στελέχωσης της ομάδας, βρίσκονται ήδη στον σύλλογο οι άνθρωποι που θέλει.

Ο προπονητής, ο γενικός αρχηγός, ο βοηθός, ο γυμναστής, το ιατρικό επιτελείο, είναι της απόλυτης επιλογής του Μπάγεβιτς, άρα θα τύγχαναν και της απόλυτης έγκρισης του πρώην προέδρου της ομάδας. Το θέμα όμως είναι αν θέλει ο ίδιος να εμπλακεί και πάλι με την ΑΕΚ. Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το πει. Μόνο από το δικό του στόμα αν το ακούσω θα το πιστέψω.

Πιστεύω ότι πραγματικά μπαίνουμε στην τελευταία περίοδο που θα παίξει η πιθανότητα να ασχοληθεί ο Μελισσανίδης ξανά με την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα διαρκέσει έναν, δύο, τρεις ή περισσότερους μήνες, αλλά είμαι βέβαιος πως ό,τι παίξει θα είναι μέσα στους επόμενους μήνες. Μέσα στην νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι βέβαιο ότι οι νυν μέτοχοι τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Δεν είναι, όμως, καθόλου σίγουρο αν αυτός θέλει. Θεωρώ όμως ότι θα το μάθουμε από τον ίδιο.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x