Stoiximan Super League

Τι συζήτησαν «Τζίγκερ» - οπαδοί!

Περίπου δυόμιση ώρες διήρκησε η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με τους οπαδούς για όλα τα ζητήματα της ομάδας που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, το θέμα προέδρου, του τεχνικού διευθυντή, μέχρι και για τις οπαδικές εφημερίδες…

Περίπου δυόμιση ώρες διήρκησε η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε με τους οπαδούς για όλα τα ζητήματα της ομάδας που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, το θέμα προέδρου, του τεχνικού διευθυντή, μέχρι και για τις οπαδικές εφημερίδες…

Θέμα: Πρόεδρος
«Ο κ.Πατέρας παραιτήθηκε για τους δικούς του λόγους» υποστήριξε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην συνομιλία του με τους οργανωμένους οπαδούς. Ξεκαθάρισε ότι στο μόνο ζήτημα που δεν συμφωνούσε με τον κ. Πατέρα ήταν αυτό του τεχνικού διευθυντή.

«Διαφωνούσα με τις επιλογές του Τεν Κάτε και του Αντωνίου, αλλά ως δείγμα καλής πίστης προς τον πρόεδρο δεν είπα τίποτα δημόσια. Αυτό θα πει αληθινή στήριξη», πρόσθεσε.

Για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, απλώς τόνισε ότι θέλησή του είναι ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής και μια τέτοια επιλογή θα στηρίξει.

Θέμα: Αρμοδιότητες προέδρου
Ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ένας Πρόεδρος-γλάστρα, διότι στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται να λειτουργήσει η πολυμετοχικότητα.

Πρέπει να είναι ένας ο πρόεδρος που θα υποστηρίξουν όλοι και από «κάτω» του θα έχει μια ομάδα ανθρώπων που θα βοηθούν το έργο του και έτσι να μπορεί να προχωρήσει σε μια στιβαρή διοίκηση με τους συνεργάτες του.

Θέμα: Τεχνικός Διευθυντής
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε για λάθος επιλογές που είχε κάνει ο Κώστας Αντωνίου. Υποστήριξε ότι αστόχησε πάρα πολύ στο θέμα του μπάτζετ αλλά και σε επιλογές παικτών που έκανε.

Θέμα: Οπαδικές εφημερίδες
Ο κ. Βαρδινογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει οι μέτοχοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να δουν τι μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό γιατί παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Θέμα: Διοικητική συνέχεια της ομάδας
Στο σημείο αυτό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφέρθηκε στο όνομα του Δημήτρη Γόντικα και αποκάλυψε τις σκέψεις του για την ανάληψη από τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού, το πόστο του Α αντιπροέδρου.
«Θα πρέπει να διασφαλιστεί άμεσα η επόμενη ημέρα για να τρέχει το μαγαζί», τόνισε ο μεγαλομέτοχος και πρόσθεσε: «Δεν θα χάσουμε χρόνο στο ποδοσφαιρικό. Μην ανησυχείτε».

Θέμα: Οπαδοί
Ξεκαθάρισε ότι είναι κάθετος στην πάταξη της βίας και έκανε λόγο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, όπως στο ματς με την Ρόμα. «Κάποιοι χαλάνε αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι στο χέρι σας να μπείτε μπροστά και να διαφυλάξετε την ομάδα γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι υψηλού επιπέδου και ξεχωρίζουν από την άλλες ομάδες», τόνισε.

Θέμα: Τιμολογιακή πολιτική
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεσμεύτηκε να προτείνει την μείωση των τιμών στα φθηνά εισιτήρια διαρκείας – αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσαρμόσει το μπάτζετ με τα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και το fair-play της UEFA

Θέμα: Η κριτική που του έγινε
Εδώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραδέχθηκε λάθη που έκανε… «Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, έχω κάνει και εγώ λάθη, αυτό που μετράει είναι το μέλλον και η επόμενη ημέρα. Εσείς στο μυαλό σας δεν έχετε κάτι άλλο, έχετε μόνο τον Παναθηναϊκό και αυτό το εκτιμώ. Πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x