Μουντιάλ 2010

«Η πιο ηλίθια αποβολή του Μουντιάλ»

Μπορεί ο Λαρς Λάγκερμπακ να άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας, τόσο για το γκολ του Τοροσίδη, όσο και για την αποβολή του Σάνι Καϊτά, αλλά ο Τύπος έχει άλλη εντύπωση. Ήδη η ενέργεια του Σάνι Καϊτά έχει κάνει τον... γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, την οποία –μάλιστα- χαρακτηρίζουν ως της χειρότερη και την περισσότερο ηλίθια σε όλο του Μουντιάλ.

Μπορεί ο Λαρς Λάγκερμπακ να άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας, τόσο για το γκολ του Τοροσίδη, όσο και για την αποβολή του Σάνι Καϊτά, αλλά ο Τύπος έχει άλλη εντύπωση.

Ήδη η ενέργεια του Σάνι Καϊτά έχει κάνει τον... γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, την οποία –μάλιστα- χαρακτηρίζουν ως της χειρότερη και την περισσότερο ηλίθια σε όλο του Μουντιάλ.

Σε ένα δημοσίευμα του blog του yahoo.com, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όσα συμβαίνουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο συντάκτης του, την συγκρίνει με την αποβολή του Καϊτά με την κεφαλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι.

«Δεν είναι το ίδιο με την κεφαλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι στον τελικό της διοργάνωσης του 2006, αλλά η κόκκινη κάρτα του Σάνι Καϊτά για την κλωτσιά στον Βασίλη Τοροσίδη στο 33ο λεπτό στην ήττα 2-1 την Νιγηρία από την Ελλάδα πιθανότατα θα είναι η πιο ηλίθια αποβολή σε αυτό το Μουντιάλ.

Βέβαια, στο δημοσίευμα αυτό ότι ο Τοροσίδης το παράκανε με την αντίδρασή του στη φάση.

«Εντάξει, ο Τοροσίδης πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε, έπεσε στο έδαφος με δραματικό τρόπο για να σιγουρευτεί ότι ο διαιτητής παρακολούθησε τι έγινε. Όντως (ο διαιτητής) το έκανε και ο Καϊτά αποβλήθηκε», αναφέρει και παραθέτει και το σχετικό βίντεο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x