Ευρώπη

Υπέγραψε στην Μάλαγα ο ΜακΙντάιρ, αλλά…

Σε οριστική συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα ήρθε ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Όπως πρώτο αποκάλυψε το το μεσημέρι της Τετάρτης (30/03), ο Αμερικανός γκαρντ, δέχθηκε τελικά την προσφορά του ισπανικού συλλόγου (2,6εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) και το βράδυ της ίδιας μέρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Έτσι οι προσπάθειες Παναθηναϊκού (κυρίως) και Ολυμπιακού να τον εντάξουν στο ρόστερ τους απέβησαν άκαρπες.

Σε οριστική συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα ήρθε ο Τερέλ ΜακΙντάιρ. Όπως πρώτο αποκάλυψε το www.sport-fm.gr το μεσημέρι της Τετάρτης (30/03), ο Αμερικανός γκαρντ, δέχθηκε τελικά την προσφορά του ισπανικού συλλόγου (2,6εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) και το βράδυ της ίδιας μέρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Έτσι οι προσπάθειες Παναθηναϊκού (κυρίως) και Ολυμπιακού να τον εντάξουν στο ρόστερ τους απέβησαν άκαρπες, αφού οι προτάσεις που κατέθεσαν στον παίκτη ήταν κατά 200χιλ. ευρώ χαμηλότερες.

Αυτό σημαίνει ότι οι δυο «αιώνιοι» έχασαν την ευκαιρία να προσθέσουν στη «μηχανή» τους ένα σημαντικό γρανάζι, ενώ δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχαν με τον ΜακΙντάιρ να επηρεάσει τις κινήσεις τους στο θέμα του Σπανούλη, μια και οι πρωτοκλασάτοι διαθέσιμοι γκαρντ σπανίζουν αυτή την περίοδο στην αγορά. Καλές λύσεις βέβαια είναι και αυτές των ΜακΆλεμπ,Τζάαμπερ και Χάνσεν, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν την «λάμψη» των δυο προαναφερθέντων.

Σε ό,τι αφορά τον ΜακΙντάιρ τώρα, ο 33χρονος πλέι-μέικερ, δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την Μάλαγα για τον εξής λόγο: Απόψε λήγει η προθεσμία που έχει στο συμβόλαιό του για να μετεγγραφεί σε οποιοδήποτε σύλλογο έναντι 230χιλ. ευρώ τα οποία και θα καρπωθεί ως αντάλλαγμα η Σιένα. Η ισπανική ομάδα και ο μάνατζέρ του θα στείλουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον ιταλικό σύλλογο, που έχει δικαίωμα να κάνει ισόποση με της Ουνικάχα πρόταση στον παίκτη για να τον κρατήσει. Και αυτό, διότι είναι restricted free agent και όχι απόλυτα «ελεύθερος» από την «Μοντεπάσκι». Οι πιθανότητες να δαπανήσει 2,6εκατ. ευρώ η Σιένα για τον κρατήσει είναι βέβαια ελάχιστες έως μηδαμινές, οπότε τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τη Μάλαγα.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x