Stoiximan Super League

Έρχεται ο Ιμπαγάσα, το παλεύει για Νενέ!

Καταιγιστικό ρυθμό έχουν πάρει οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιμπαγάσα ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει το βράδυ στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες δεν παρατούν την προσπάθεια για τον Νενέ, παρά τα όσα γράφονται στη Γαλλία και φέρνουν τον παίκτη να καταλήγει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τεστ για Μοντεστό...

Καταιγιστικό ρυθμό έχουν πάρει οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιμπαγάσα. Αύξησαν την προσφορά τους κοντά στα χρήματα που ζητούσε ο παίκτης (περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ) και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός με ισπανικό διαβατήριο αναμένεται σύντομα στην Αθήνα –ακόμη και σήμερα το βράδυ- για τις τελικές διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Νέα προσφορά για Νενέ!

Μπορεί στη Γαλλία να υποστηρίζουν ότι ο Νενέ είναι πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στον Πειραιά δεν λένε να παρατήσουν την προσπάθειά τους. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και πλέον περιμένουν να δουν την αντίδραση της Μονακό η οποία ζητά πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός πως ο παίκτης έχει εκφράσει –ξεκάθαρα- την επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα με τους «ερυθρόλευκους» και όχι στην ομάδα του Παρισιού. Κάτι τέτοιο το μετέφερε και ο ίδιος στους διοικούντες την Μονακό.

Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία δεν είναι ακριβώς έτσι και εκτιμούν ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής. Έτσι περιμένουν να δουν την αντίδραση της Μονακό στην νέα πρόταση που έγινε, από την οποία θα βγάλουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τις σκέψεις της διοίκηση της Μονακό.

Τεστ για Μοντεστό

Στις 19.30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Στεάουα Βουκουρεστίου στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης εβδομάδας με την Μπέσα για τα προκριματικά του Europa League.

Τα βλέμματα θα πέσουν επάνω στον Μοντεστό ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα. Παρτενέρ του θα είναι ο Ραούλ Μπράβο εάν τελικά το αποφασίσει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Απόντες θα είναι οι Πάρντο, Μπάμποβιτς.
Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x