Μουντιάλ 2010

Κομμένα τα… μαλάκια! ΝΑ ο πρωταθλητής!

Εντάξει, γελάσαμε, κάναμε χαβαλέ, μέχρι που… αγχωθήκαμε κιόλας για τις προβλέψεις του, διάσημου πλέον, Πάουλ. Μπορεί, λοιπόν, το γερμανικό… χταπόδι, όντως, να δίδαξε μέχρι σήμερα πως «ξορκίζεται» ο κουβάς, ωστόσο ήρθε η ώρα να «το φάει η μαρμάγκα»! Το www.sport-fm.gr ξαπλώνει τα χταποδάκια εκεί που πρέπει -στη σχάρα- επιστρατεύει ξανά τον Μέγα Καζαμία και αποκαλύπτοντας την πλήρη εξέλιξη του τελικού του Μουντιάλ, εκτοξεύει το επίπεδο των προγνώσεων μακριά από αυτό του… μαλακίου!

Εντάξει, γελάσαμε, κάναμε χαβαλέ, μέχρι που… αγχωθήκαμε κιόλας κάποια στιγμή για τις προβλέψεις του, διάσημου πλέον, Πάουλ.

Μπορεί, λοιπόν, το γερμανικό… χταπόδι, όντως, να δίδαξε μέχρι σήμερα πως «ξορκίζεται» ο κουβάς, ωστόσο ήρθε η ώρα να… «το φάει η μαρμάγκα»!

Το www.sport-fm.gr ξαπλώνει τα χταποδάκια εκεί που πρέπει -στη σχάρα- επιστρατεύει ξανά τον Μέγα Καζαμία και αποκαλύπτοντας την πλήρη εξέλιξη του τελικού του Μουντιάλ, εκτοξεύει το επίπεδο των προγνώσεων μακριά από αυτό του… μαλακίου!

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός


Ολλανδία-Ισπανία

Τα βλέμματα όλου του πλανήτη κουτουλάνε… Παικταράδες στο γήπεδο, το τρόπαιο στην εξέδρα, Σπανιόλες και Ολλανδέζες τριγύρω να παίζουν με πάθος τις βουβουζέλες τους! Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή!

Το στάδιο είναι κατάμεστο, εκτός από 500 περίπου καθίσματα περιμετρικά του σημείου που κάθεται ο Γιόακιμ Λεβ. Αμπανιάριστος για 17η σερί ημέρα (οι απόπειρες να… σπατουλαριστεί από πάνω του το δήθεν τυχερό μπλουζάκι απέβησαν άκαρπες) και κερνώντας… κιμπάρικα «ρουθουνο-μεζεκλίκια» -με τη χαρακτηριστική κίνηση που συνδυάζει κωλοδάκτυλον (sic) και αντίχειρα- ο μερακλής κόουτς έχει δημιουργήσει τη δική του «νεκρή ζώνη».

Παράλληλα, η υπόσχεση της Ολλανδής πορνοστάρ να… καπνίσει «την πίπα της ειρήνης» με όλους τους διαδικτυακούς φίλους της, αν οι «οράνιε» πάρουν το κύπελλο, έχει ανεβάσει κατακόρυφα -εκτός από τα… αυτονόητα- και τα ποσοστά υποστήριξης από τους ουδέτερους.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι Ισπανοί ξεκινούν καλύτερα, όμως ανάλογα… φορμαρισμένη φαίνεται και η δημοσιογράφος-γκόμενα του Κασίγιας! Η καλή απόδοση του Ίκερ δεν της επιτρέπει να τον «κράξει» δημόσια (όπως μετά την ήττα από την Ελβετία) οπότε καλύπτει το μίνιμουμ ποσοστό μουρμούρας, γκρινιάζοντας του πίσω από το τέρμα ότι δεν ανεβάζει το καπάκι της τουαλέτας όταν ρίχνει τις πιστολιές του.

Την ίδια ώρα, ο Ντελ Μπόσκε αγνοεί το ολλανδικό πανό (με ελληνικές επιρροές) δίπλα από τον πάγκο του -το οποίο τον απεικονίζει ως κάπελα να σερβίρει δύο… κατρούτσους κοκκινέλι και μεζέ απαρτιζόμενο από τσίρο-σκουμπρί-ντομάτα κομμένη στα τέσσερα- και καθοδηγεί μαεστρικά την Ισπανία.

Βλέποντας, λοιπόν, ότι οι «φούριας ρόχας» κυριαρχούν, ο Φαν Μάαρβαιϊκ αναγκάζεται να παίξει από νωρίς ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του. Μετά από εντολή του Ολλανδού τεχνικού, ο αγέρωχος Ματάισεν προσεγγίζει σε κάθε ευκαιρία τον Πικέ και του… φουσκώνει τα μυαλά, μιλώντας του για την… ευελιξία των γάμων στο Άμστερνταμ.

Αφού του υπενθυμίζει, λοιπόν, ότι ο Ιμπραΐμοβιτς τον έχει… εκθέσει και πρέπει πλέον να τον αποκαταστήσει, σε μια εκτέλεση κόρνερ των «οράνιε» κάνει την τελική κίνηση: Βγάζοντας από το σορτσάκι ένα φυλλάδιο με την ανοιξιάτικη κολεξιόν από νυφικά, αποσπά την προσοχή τη δική του, αλλά και του… Σέρχιο Ράμος!

Ο brutal μπακ της Ρεάλ (που έχει κάνει τη φωτογράφησή του σε gay περιοδικό και όσο να πεις, η γνώμη του έχει μια βαρύτητα) ξετρελαίνεται με ένα από αυτά, αφήνει κι αυτός τη φάση και την ώρα που ουρλιάζει «είναι ένα όνειρο, χρυσή μου», έρχεται ο ομορφάντρας Κάουτ και απλά… φλερτάροντας την μπάλα από τη σέντρα του Όιερ (!), την αναγκάζει -όπως κάθε άλλο θηλυκό σε ανάλογη περίπτωση- να… απομακρυνθεί και να καταλήξει στα δίχτυα!

Οι Ολλανδοί πανηγυρίζουν έξαλλα, η πορνοστάρ αρχίζει να φλερτάρει έντονα με την… αφυδάτωση και οι Ισπανοί αρχίζουν να προσεύχονται για μια ακόμα φορά στον… «Άγιο Βίγια». Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα παίρνει την κατάσταση πάνω του, κάνει και πάλι τα πάντα (τρέχει, κόβει, πασάρει, χτενίζει τον Πουγιόλ) και τελικά βγάζει για μια ακόμα φορά «το φίδι από την τρύπα»:

Αφού παίζει, λοιπόν, το «ένα-δύο» με τον εαυτό του, στέλνει την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στα τρία δοκάρια της εστίας, έπειτα στα δύο που… στηρίζουν τα δίχτυα και ισοφαρίζει! Χαμός στις εξέδρες, πανηγύρια από τους Ισπανούς, αλλά όχι και από τον σκόρερ, που αντί να γιορτάζει, μουρμουρίζει κάτι αντίστοιχο με το… μαμαδίστικο «πάλι χάλια τα κάνατε. Αλλά βέβαια, περιμένετε να περάσει η δούλα μετά».

Το γκολ του Βίγια «κοκαλώνει» το ματς και κάνει τις δύο ομάδες -όσο περνάει η ώρα- να… πέρδονται ακόμα πιο πολύ μαλλί για να βγουν στην επίθεση. Αυτή η ηρεμία, όμως, θα κρίνει και τον πρωταθλητή!

Στο 90’, λοιπόν, ο Σνάιντερ δεν υπολογίζει την επιλογή του Στεκέλενμπουργκ για να καταπολεμήσει την… αναδουλειά (βγάζοντας από το δεξί του γάντι λίγο χορτάρι της γενέτειράς που του ‘χε δώσει για φυλαχτό η μάνα του, είχε στρίψει -σε εξώφυλλο του «Φωτός»- μια… μισόκιλη τσιγαριά) και του γυρίζει την μπάλα από το κέντρο.

Από τις περίπου 11 Jabulani που βλέπει να ‘ρχονται κατά πάνω του, ο Ολλανδός γκολκίπερ σκέφτεται να κοντρολάρει… τη μεσαία, η αδυναμία του να κεντράρει τη μετατρέπει στη… μακρύτερη και μισή ώρα αργότερα η μπούκλα του Πουγιόλ σκεπάζει και τη μεγάλη κούπα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x