Euroleague

Ίβκοβιτς: «Ειδική προετοιμασία για τον Σπανούλη»

Ευχαριστημένος που απέδωσε το «φροντιστήριο» στους παίκτες του για τον Βασίλη Σπανούλη, ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού.

Δίκαιη και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον «Ντούντα» να τονίζει πως είχε κάνει ειδική… προετοιμασία για το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Αξίζαμε τη νίκη και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δείξαμε το αληθινό ματς πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, ύστερα από μία κακή ήττα. Ήμασταν σταθεροί από το ξεκίνημα και η άμυνά μας ήταν στο σωστό επίπεδο. Παίξαμε άμυνα υψηλού επίπεδου, ασχέτως και εάν δεχθήκαμε κάποια έξτρα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μου έδειξε πνευματική… σκληράδα. Σήμερα και οι δύο ομάδες έπαιξαν σε υψηλό ρυθμό και έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τον Φεβρουάριο όταν θα είναι οι αγώνες για το Κύπελλο, πιστεύω πως θα είμαστε πιο ισορροπημένοι.

Ο Σπανούλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είχαμε κάνει… ειδική προετοιμασία για εκείνον και το σημαντικό είναι πως τα πήγαμε πολύ καλή ομαδική άμυνα πάνω του, ενώ λόγω των πολλών καλών παιχνιδιών που είχε κάνει, κάποια στιγμή δεν θα ήταν τόσο καλός
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x