Γενικά

«Χάλκινος» ο Πρεβολαράκης στο Γκραν Πρι του Παρισιού

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης του Εθνικού ΓΣ άνοιξε το... ταμείο των διεθνών μεταλλίων για λογαριασμό της ελληνικής πάλης μέσα στο 2015.

Ο νεαρός αθλητής, στο πανίσχυρο Γκραν Πρι του Παρισιού, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 75 κιλών ελληνορωμαϊκής, σημειώνοντας μία νίκη σε δύο αγώνες.

Στο ίδιο τουρνουά, ο Δημήτρης Τσεκερίδης βρέθηκε απέναντι σε «μεγαθήρια», με αποτέλεσμα να πάρει την πέμπτη θέση στα 85 κιλά ελληνορωμαϊκής.

Ο Πρεβολαράκης στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον Τσέχο Πετρ Νόβακ με 7-2, ωστόσο στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο νίκησε με 12-1 τον Αζέρο Νιγιαμαντίν Ιμπραχίμοφ και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Όσον αφορά τον Τσεκερίδη, στα προημιτελικά ηττήθηκε με 9-4 από τον Πολωνό, «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Νταμιάν Γιανικόφσκι, ενώ και στον τελικό των ρεπεσάζ έχασε 6-2 από τον Αζέρο Ισλάμ Αμπάσοφ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μεταλλίων.

Ο Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Αμιράν Καρντάνοφ, τραυματίστηκε στο γόνατο στον πρώτο αγώνα των 61 κιλών ελευθέρας απέναντι στον Αντίλ Αντιλί (ΠΓΔΜ) και αποχώρησε.

Στα 86 κιλά ελευθέρας, ο Τιμοφέι Ξενίδης έχασε με 6-4 από τον Πολωνό Μάτσιε Μπαλαβέντερ, ενώ ο Γιάννης Αρζουμανίδης έχασε 11-1 από τον Κινέζο Ζιβέι Ντενγκ και, επίσης, αποκλείστηκε πρόωρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x