Stoiximan Super League

Γκέρεμι: «Υπερήφανος που είμαι στη Λάρισα»!

Το πολύ μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, ο Καμερουνέζος μέσος Γκέρεμι, πραγματοποίησε την Τρίτη (24/8) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των «βυσσινί». Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, πριν την έναρξη της προπόνησης στα Δένδρα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λάρισα και νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας», είπε.

Το πολύ μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, ο Καμερουνέζος μέσος Γκέρεμι, πραγματοποίησε την Τρίτη (24/8) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των «βυσσινί». Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, πριν την έναρξη της προπόνησης στα Δένδρα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λάρισα και νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας», είπε, ενώ τόνισε:

«Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην ΑΕΛ αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν τα μέγιστα για να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Καταρχάς, τον ατζέντη μου, Μιγκέλ Ριέρα. Επίσης, τον αντιπρόεδρο της ομάδας, τον κ. Κωνστάντο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα που ήμασταν σε επαφή, ενώ βρισκόμουν στο Καμερούν, έκανε τα πάντα για να με πείσει και έδωσε μεγάλη μάχη για να γίνει η μεταγραφή. Φυσικά, τον πρόεδρο Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος μπορεί να είναι σκληρός διαπραγματευτής, αλλά τελικά έκανε ό,τι καλύτερο για να έχει το ζήτημα ευτυχή κατάληξη. Ήταν, επίσης, αυτός που μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας και αυτός που μου παρουσίασε το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου. Ειδικά το τελευταίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου, γιατί διαπίστωσα ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και διάθεση να πρωταγωνιστήσει. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον κ. Παπακώστα, ο οποίος μου μίλησε για τα σχέδιά του για την ομάδα και μου εξήγησε ότι θέλει να είμαι ένας από τους παίκτες που θα ηγηθούν αυτής της νέας προσπάθειας. Κι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Ξεχωριστά απ’ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας για την καταπληκτική χθεσινοβραδινή υποδοχή τους. Μου έδωσαν - με την καλή έννοια - μια γερή κλωτσιά, μια ώθηση, να καταλάβω το μέγεθος της ομάδας και των απαιτήσεων που έχουν από εμένα. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα».

Στο μεταξύ, τα νέα για τους «βυσσινί», ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, δεν είναι και πολύ καλά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουζέν, οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα ελαφράς μορφής και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το προσεχές διήμερο, όπως και ο Νταμπίζας, που έχει θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ εξέφρασε αισιοδοξία ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου. Για τον Μπλάζεκ, που αποχώρησε με χτύπημα στο πέλμα, δεν εκφράζονται ανησυχίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x